spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bolovan se vrea în continuare la Aquaterm – A cerut prelungirea mandatului 

Facebook Twitter Google+
Bolovan se vrea în continuare la Aquaterm – A cerut prelungirea mandatului 

Pe data de 27 aprilie, consilierii locali, membrii ai Adunǎrii Generale a Aquaterm, se vor întruni în cadrul unei şedinţe convocate de directorul Ion Bolovan.

Pe ordinea de zi a convocǎrii sunt patru puncte şi anume: aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierdere pe anul 2016 ; aprobarea modului de repartizare a profitului net realizat în anul 2016 ; aprobarea prelungirii mandatului de administrator; diverse.

Aşadar, în ciuda ultimelor speculaţii din ultima perioadǎ, directorul Ion Bolovan nu are de gând nici sǎ se retragǎ şi nici sǎ se pensioneze, aşa cum i s-a tot insinuat. Faptul cǎ a cerut prelungirea mandatului este dovada clarǎ cǎ vrea sǎ rǎmânǎ la Aquaterm.

Rǎmâne de vǎzut dacǎ cererea sa va fi şi aprobatǎ de consilierii locali membrii AGA sau dacǎ aceştia se vor prezenta la întâlnire pentru a îndeplini condiţiile desfǎşurǎrii.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....