Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Black Friday, reduceri sau vrăjeală? Argesenii au facut cumparaturi cat pentru un an intreg iar reducerile continua

Publicat

in

Românii, consumatori convinşi, nu aveau cum să rateze „vinerea neagră” a reducerilor. S-au bulucit online încă de vineri noapte, ca să prindă ofertele limitate şi au cumpărat, cât pentru juma de an. S-au cumpărat de toate, de la electrocasnice, telefoane deştepte, până la vacanţe, maşini şi apartamente.

Mai putini clienti ce-i drept, dar au fost si in magazinele din Pitesti si Curtea de Arges care au avut oferte si chiar si-au inceput programul mult mai de dimineata tocmai pentru ca toata lumea sa aiba timp de cumparaturi. E drept, shopingul in magazin nu s-a comparat cu cel online insa, vanzarile au fost ceva mai mari fata de alte zile obisnuite de vineri.

Românii au prins de ceva ani gustul reducerilor de Black Friday. Mulţi şi-au amânat achiziţiile importante tocmai cu gândul că au şansa să le ia la preţuri mai mici, alţii au cumpărat sub impulsul momentului şi în funcţie de ce le-a plăcut. Cert este că vânzările au depăşit, după primele estimări, valorile record de anul trecut.

Inel cu diamant, de aproape 60.000 de lei

Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la eMAG. Site-ul a căzut de mai multe ori pe parcusul dimineţii de vineri, din cauza numărului mare de utilizatori. Înainte de seară, deja erau stocuri epuizate la foarte multe produse din gama electrocasnice şi aparate electrice. De asemenea, la secţiunea de Produse surpriză a fost vândut un inel de aur de 18 K, cu diamant natural 1,5 carate la un preţ de 59.850 de lei, redus de la 85.500 de lei.

Stoc epuizat s-a afişat încă din cursul după-amiezii la toate autoturismele scoase la vânzare. Cea mai scumpă maşină vândută a fost un utilaj multifuncţional pentru măturat – frecat – aspirat stradal, care s-a dat încă de la prânz, după care a fost suplimentat stocul. Preţul acestuia era redus de la 105.840 de euro la 94.300 de euro.

La autoturisme, au fost achiziţionate două Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD V& AT8 250 Cp Summit, unul culoarea gri şi altul culoarea maro, fiecare la preţul de 53.990 de euro, redus de la 74.725 de euro. De asemenea, a fost cumpărat un BMW 320d xDrive Sedan, cu un preţ special de Black Friday de 34.990 de euro, de la 47.571 de euro.

Apartamente cu 10.000 de euro mai ieftine

În vinerea neagră a reducerilor, evomag a scos la vânzare chiar şi apartamente, e drept în Bucureşti şi nu în Arges. Chiar dacă pare ceva de neconceput, să îţi iei casă de pe internet, mecanismul propus de site era foarte simplu: clienţii trebuia să intre în cont şi să plătească taxa de rezervare a apartamentului, în valoare de 4.999 de lei.

Rezervarea se făcea prin intermediul unui card bancar, prin blocarea sumei din contul clientului. Ulterior, acesta trebuia să printeze dovada plăţii primită pe e-mail şi să se prezinte la sediul dezvoltatorului. Reducerile au fost consistente, ajungând chiar şi la 10.000 de euro, preţurile fiind cuprinse între 327.532 de lei şi 439.829 de lei.

În unele magazine campaniile promoţionale continuă şi în perioada următoare. Aşa că dacă nu aţi reuşit să vă faceţi de cap cu cardul mai aveţi la dispoziţie şi week-endul pentru a face cumpărături reduse.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Ministrul Mediului atrage atenția asupra poluării

Publicat

in

De

Ministrul Mediului, Costel Alexe, cere autorităților locale din țară să intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care și le-au asumat privind planurile integrate de calitate a aerului.

Costel Alexe a spus duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că procedura de infringement pe Bucureşti, Braşov şi Iaşi privind calitatea aerului ne afectează ca ţară, precizând că dincolo de faptul că România trebuie să-şi rezolve problema în raport cu Comisia Europeană, trebuie să asigurăm cetăţenilor României condiţii sănătoase de viaţă.

“Autorităţile publice locale din ţară, inclusiv cele din Iaşi, ar trebui să-şi intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care şi le-au asumat prin hotărâri de consiliu local în aceste planuri integrate de calitate a aerului. Solicit Primăriei Iaşi să realizeze raportul privind starea de sănătate a populaţiei pentru a vedea exact cum sunt afectaţi ieşenii de poluarea aerului din municipiu“, a spus ministrul Mediului, Costel Alexe.

El a amintit faptul că există un raport făcut de Institutul Naţional de Sănătate Bucureşti, care arată că “avem probleme şi asocieri certe în ceea ce priveşte incidenţa bolilor cardiovasculare în zonele în care aerul este foarte poluat“.

“La Iaşi vreau să cred că în perioada următoare administraţia publică locală va implementa cu paşi repezi toate acele măsuri pe care şi le-a asumat în 2018. Este inadmisibil ca abia în 2019, autorităţile centrale şi locale să se pună la masă pentru a hotărî că trebuie să facă nişte paşi în ceea ce priveşte deblocarea proiectului şoselei de centură“, a afirmat Costel Alexe.

Totodată, ministrul Mediului a anunţat că în acest an, municipiile Iaşi şi Braşov vor beneficia de două laboratoare mobile, astel încât Agenţia pentru Protecţia Mediului să poată interveni ori de câte ori va fi necesar, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură surpriză! Florin Cîțu anunță o ‘bombă’ la audierea sa din Parlament

Publicat

in

De

Florin Cîțu propus pentru același portofoliu în Guvernul Orban II, anunță o ‘bombă’ la audierea sa de luni. ‘Aflăm de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020’.

”Bomba din audierea mea de mâine. Aflăm de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Cîţu, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor în Guvernul Orban II, va fi audiat, luni, de la ora 12.00, de comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, informează news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend