spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bianca Andreescu îi calcă pe urme Simonei Halep- Cadou de lux primit de aceasta drept răsplată

Facebook Twitter Google+
Bianca Andreescu îi calcă pe urme Simonei Halep- Cadou de lux primit de aceasta drept răsplată

Bianca Andreescu a fost răsplătită pentru triumful său recent de la US Open.

Unul dintre principalii săi sponsori, BMW Canada i-au dăruit  un bolid de ultimă generaţie, BMW M8 Cabriolet, al cărui preţ de pornire este de 133.000 de dolari, anunță MEDIAFAX.

Bianca, ambasador BMW din luna iunie a acestui an, a primit cadou un BMW M8 Cabriolet, cu următoarele specificații: atinge 100 de km/h în doar 3,3 secunde, datorită unui motor puternic, V8, cu transmisie Steptronic, cu 600 cai-putere la 6.000 rpm. Viteza maximă pentru acest model a fost însă limitată de producătorul german la 250 km/h.

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care câştigă un titlu de Mare Şlem, dar şi prima sportivă care se impune la US Open la debutul său pe tabloul principal de la Flushing Meadows. În plus, Andreescu este prima jucătoare de la Monica Seleş încoace care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem la al patra prezenţă pe tablourile principale la acest nivel.

Tenismena a fost răsplătită pentru victoria sa cu cel mai mare premiu acordat vreodată în tenisul feminin, în valoare de 3.85 de milioane de dolari, devenind o ţintă importantă pentru firme aflate în căutarea unui ambasador, sponsorii bătându-se pentru semnătura sa.

De asemenea, jucătoare canadiană de origine română a făcut turul celor mai importante televiziuni şi instituţii media după succesul de la US Open.

Vezi și:

EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

Traian Băsescu, precizare pentru Bugetul.ro: ‘Un fals’

Vești importante pentru pensionari! Au loc noi schimbări

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments