spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Beyonce şi Jay Z, OFICIAL un cuplu care valorează un MILIARD de dolari

Facebook Twitter Google+
Beyonce şi Jay Z, OFICIAL un cuplu care valorează un MILIARD de dolari

Beyonce şi Jay Z, două nume uriaşe ale muzicii americane, au devenit, oficial, un cuplu care valorează un miliard de dolari, scrie Business Insider.

Potrivit listei cu cele mai bogate femei din lume, lansată de Forbes, Beyonce Knowles, în vârstă de 35 de ani, valorează 350 milioane de dolari. Doar turneul ei mondial Formation a reuşit să înregistreze venituri de un sfert de miliard de dolari.
Între timp, o altă listă tot realizată de Forbes, a celor mai bogaţi artişti Hip Hop, îl înfăţişează pe Jay Z cu o avere de 810 milioane de dolari. Împreună, cuplul are o avere de 1,16 miliarde de dolari.
Venitul semnificativ se datorează celor 200 milioane de dolari pe care cei doi i-au investit în Tidal, un serviciu de muzică, care acum valorează peste 600 milioane de dolari. Beyonce şi Jay Z deţin în mod egal Tidal.
Totuşi, potrivit Forbes, mare parte din veniturile artistului Hip Hop vin din compania lui de entertainment, Roc Nation, şi brand-ul de şampanie Armand de Brignac – ambele cunoscând o dezvoltare din ce în ce mai mare.
Chiar săptămâna trecută, Jay Z a semnat un contract pe 10 ani, în valoare de 200 milioane de dolari, cu Live Nation.
Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....