Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bazinul de Înot din Curtea de Argeș, accesibil doar baștanilor, la ceas de seară ? Va fi inaugurat în decembrie !

Publicat

in

– Cucoane si domni cu relatii inoată deja si merg la sauna gratis, pe înserat, spune unul dintre paznici

Argeșanii mai au de așteptat până în decembrie pentru a înota în noul bazin de la Curtea de Argeș. Asta după ce , la ultima ședință a Consilului Local, proiectele care vizau bazinul – cel referitor la tarifele mult prea mari și cel privind darea în administrare către SPGC, au fost scoase de pe ordinea de zi după ce ziarul si televiziunea noastra au atraa atentia asupra unor probleme. Deși are recepția făcută, bazinul nu este functional. Mai sunt probleme cu anumiți senzori dar si cu sitemul de incalzire al apei. Cu toate acestea, sursele noastre spun ca bazinul este accesibil, nu cetatenilor de rand, ci doar unor privilegiati. Astfel, spune chiar unul dintre cei care pazesc acolo, au fost seri in care anumite cucoane si domni s-au scaldat si au mers la saune. Desigur, fara a plati vreun leu. Daca chiar asa este, ii solicitam primarului sa verifice cele reclamate si sa ia masurile care se impun, Nu de alta, dar noi stim ca bazinul a fost construit din banii tututor argesenilor șim la fel, au acces acolo toti argesenii nu doar cativa privilegiati.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

ITM Argeș, anunț important: Termen soluționare petiții și informații de interes public pe perioada stării de urgență

Publicat

in

De

ITM Argeș informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că, otrivit prevederilor art. 34 din Decretul Preşedintelui României nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, ,, pe durata stării de urgenţă, are loc suspendarea efectuării controalelor la angajatori, de către Inspectoratele Teritoriale de Muncă, cu excepţia controalelor dispuse de către ministrul muncii şi protecţiei sociale, a celor dispuse de Inspecţia Muncii pentru punerea în aplicare a Hotărârilor Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, a celor necesare pentru a da curs sesizărilor prin care se reclamă săvârşirea unor fapte cu un grad ridicat de pericol social şi pentru cercetarea accidentelor de muncă.”

Totodată, conform prevederilor de art. 56 din acelaşi act precizat mai sus ,, pe perioada stării de urgenţă, termenele legale stabilite pentru soluţionarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informaţii de interes public, precum şi a petiţiilor se dublează”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO si AUDIO – Sex versus amendă. Tânăra de 18 ani, dezvăluri în direct și convorbiri telefonice cu poliţistul care insistă să facă sex

Publicat

in

De

Aseara, in emisiunea Chestiuni Arzătoare de la Super TV, tânăra de 18 ani care acuză un politist ca i-a cerut sa faca sex pentru a o scapa de amenda, dupa ce a fost prinsa fara declaratia pe propria raspundere, a dezvaluit in direct cum s-a petrecut incidentul rusinos pentru Politia Romana. De asemenea a fost de acord sa fie difuzate si inregistrarile telefonice prin care politistul insista sa se intalneasca cu fata pentru a-si satisface poftele.

LIVE, SEX versus AMENDA – DEZVALUIRI si inregistrari telefonice,Tanara de 18 ani explica detaliat, in direct, cum politistul i-a cerut sa se culce cu el pentru a scapa de amenda

LIVE, SEX versus AMENDA – DEZVALUIRI si inregistrari telefonice,Tanara de 18 ani explica detaliat, in direct, cum politistul i-a cerut sa se culce cu el pentru a scapa de amenda

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 7 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend