spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

BAZINUL DE ÎNOT CURTEA DE ARGEŞ, O NOUĂ MINCIUNĂ după 2 ANI DE GARGARĂ

Facebook Twitter Google+
BAZINUL DE ÎNOT CURTEA DE ARGEŞ, O NOUĂ MINCIUNĂ după 2 ANI DE GARGARĂ

Probleme mari la Bazinul de inot din Curtea de Arges ! In ciuda minciunilor repetate inca din 2017 incoace, specialistii spun ca bazinul nu poate fi inaugurat nici in aceasta luna si, probabil, nici in acest an. Ba mai mult, aflat la Curtea de Arges, proiectantul bazinelor de inot realizate de Guvernul Romaniei prin CNI si care functioneaza fara probleme in multe orase din tara, inclusiv la Mioveni, spune ca ceea ce a vazut la Curtea de Arges pare o bataie de joc be banul public si va fi o bataie de joc pe nervii argesenilor. Acesta spune ca s-a pornit gresit chiar din faza de amplasament, a continuat cu proiectarea si executia bazinului in care nu s-a tinut cont deloc de stuctura solului si a panzei freatice. Concluzia: si dupa inaugurarea intarziata cu 2 ani, bazinul va avea permanent probleme care vor necesita cheltuieli suplimentare lunare pentru a-l putea mentine in stare de functionare. Un amplu interviu acordat de cunoscutul proiectant pe aceasta tema, in editia de luni a ziarului PROFIT.

Pana atunci nu trebuie trecuta cu vederea modul in care primarul Panturescu si-a facut un obicei ca periodic, la cateva luni sa iasa public in presa pupincurista si sa anunte ca bazinul va fi gata: ba in spetembrie 2017, ba in august 2018, ba inainte de Pastele din 2019, ba in august 2019 si tot asa.

Numit pompos Complex de nataţie de la Curtea de Argeş, abia a a dat testul comiei de receptie iar atat cei de la ISU cat si specialisti in constructii o spun clar: s-au lungit a lene mai bine de doi ani pentru a etala problemele mari. Sa mai spunem ca de mai bine de un an de zile se duce si o lupta stransa pentru opcuparea locurilor de munca de la Bazin, doua mari familii disputandu-si administrarea bazinului, o a treia renuntand dupa ce si-au dat seama ca primarul si vicele si-au cam batut joc de ei promitandu-i ca ea va fi sefa bazinului.

Cum, necum, bazinul va trebui inaugurat, nu de alta dar argesenii au cam ajuns la capatul rabdarii si isi cam dau seama ca ceva pute, in niciun caz clorul din apa bazinului !

Iata mai jos cateva din articolele scrise de noi inca din 2017, an in care PIC si POC anuntau cu surle si trambite ca in septembrie 2017 se vor balaci in bazin. Un al doilea articol este din aprilie 2019, atunci cand cot la cot cu penalul Mircea Draghici, idolul sau, Panturescu anunta ca de Pasti bazinul va fi deshis…

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....