spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bate orice RECORD – Raportul procurorului Robert Mueller a devenit cea mai bine vândută carte pe Amazon

Facebook Twitter Google+

Raportul procurorului Robert Mueller despre intervenţia rusească în campania alegerilor prezidenţiale din SUA în 2016 a devenit cea mai bine vândută carte pe Amazon, deşi a fost disponibilă online gratuit, potrivit DPA.

Editorii au sperat să profite de pe urma interesului asupra mult-aşteptatului raport al lui Mueller cu privire la amestecul rusesc în alegerile prezindeţiale din 2016 şi în campania lui Donald Trump, conform News.ro.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

Din momentul în care documentul de 448 de pagini a fost lansat pe internet, joi, trei edituri – Scribner, Melville House şi Skyhorse – s-au întrecut pentru a-l vinde tipărit.

Versiunea editurii Scribner, care cuprinde şi analize din The Washington Post, a fost, sâmbătă, numărul 1 pe Amazon, iar cea realizată de Skyhorse pe poziţia a doua. Formatul oferit de Melville House s-a clasat pe locul patru.

Cele trei cărţi au un preţ care variază de la 7 la 10 dolari şi sunt în prezent disponibile la pre-comandă. Editorii speră ca volumele să ajungă pe rafturile magazinelor în câteva zile.

Există o tradiţie în SUA pentru rapoartele guvernamentale de mare interes de a fi vândute în format tipărit. Aşa s-a întâmplat cu raportul Starr, în care a fost detaliată relaţia dintre Bill Clinton cu Monica Lewinsky şi raportul Comisiei despre atacurile de la 11 septembrie care au adus venituri consistente editurilor.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments