spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bătaie pe groapa de gunoi de la Curtea de Argeş

Facebook Twitter Google+
Bătaie pe groapa de gunoi de la Curtea de Argeş

groapa de gunoiAfacerea de milioane de euro a fost din nou contestată

În timp ce oamenii de afaceri fac tot posibilul să pună mâna pe ea, groapa de gunoi afectează grav imaginea municipiului

Desfiinţarea gropii de gunoi din Curtea de Argeş şi transformarea ei într-o staţie de transfer este o afacere care va aduce sume impresionante de bani celor care vor reuşi să o „stăpânească”. Iar pentru că sumele vehiculate nu sunt deloc de neglijat, licitaţia privind închiderea gropii s-a împotmolit.

Firma Star Trading Impex, deţinută de omul de afaceri Victor Marinescu a contestat lucrarea şi a solicitat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor anularea rezultatului procedurii şi a tuturor actelor subsecvente acesteia, precum şi obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertelor lor. Pe de altă parte, firma Hidroconstrucţia Bucureşti a atacat solicitarea celor de Star Trading Impex şi a solicitat respingerea contestaţiilor depuse de firma argeşeană.

Cel puţin pentru moment, CNSC a dat dreptate celor de la firma condusă de argeşeanul Victor Marinescu iar bucureştenii au trecut pe locul doi.

Cum miza este una de milioane de euro, probabil că procedurile legislative vor mai continua ceva vreme.

Imaginea municipiului afectată de focarul de infecţie de la groapa de gunoi

În timp ce oamenii de afaceri se ceartă pe groapa de gunoi de la Curtea de Argeş aceasta devine o tot mai mare problemă pentru autorităţile locale. Deşi interzisă, depozitarea gunoiului menajer continuă, aşa că de o parte şi de alta a acesteia au apărut munţi de gunoi şi resturi de materiale de construcţii, care transformă intrarea în municipiul Curtea de Argeş într-o imagine de coşmar.

Deocamdată cei de la primărie s-au mulţumit, la indicaţiile celor de la mediu, să monteze plăcuţe de avertizare privind amenzile pentru depozitarea ilegală a gunoiului şi… cam atât. Nimeni nu a luat măsuri cu cei care încă mai caută fier vechi şi alte resturi prin munţii de gunoi sau cu haitele de zeci de câini sălbăticiţi care au împânzit zona.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....