spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

BĂTAIE DE JOC ! Zeci de familii FĂRĂ GAZE LA CURTEA DE ARGEȘ: ” E UN ȘANTAJ ORDINAR !”, acuză oamenii

Facebook Twitter Google+
BĂTAIE DE JOC ! Zeci de familii FĂRĂ GAZE LA CURTEA DE ARGEȘ: ” E UN ȘANTAJ ORDINAR !”, acuză oamenii

De aseară, de la ora 18:00, redacțiile ziarului si televiziunii SUPER TV au fost asalate de mesaje si telefoane prin care oamenii reclamau faptul ca foarte multe scari de bloc din Curtea de Argeș, inclusiv in blocurile ANL dar si de la case, au fost debransate de la reteaua de gaze. Contactati de redactorii PROFIT, reprezentanții DISTRIGAZ au confirmat faptul ca au fost nevoiti sa sisteze furnizarea de gaz natural și să sigileze instalațiile dupa ce mai multi cetateni au reclamat scurgeri de gaze.  Aceștia au precizat ca se respecta normele de siguranță  și vor rebransa utilizatorii doar după ce proprietariivor demonstra ca au remediat deficientele . Ce inseamna asta? Mai exact, oamenii trebuie să ia legătura cu firmele autorizate care, suprinzator, sau nu, apartin unor politicieni, una fiind a actualului viceprimar PSD, Gabriel Jubleanu, cealalta a penelistului Gheorghe Alecsei. Una dintre aceste firme,  va trebui sa-si trimită angajaţii să verifice reţelele, sa monteze detectoare de gaz, să repare acolo unde este cazul, şi săfinaliyeye totul printr-un document care atesta ca totul este in regula. Cu acest document, oamenii vor anunta DISTRIGAZ si vor demonstra ca nu mai este niciun pericol si sunt indeplinite normele de siguranta.

 

Partea proasta este ca, fiind zi de mare sarbatoare urmata de un weekend in care nu se lucreaza, oamenii au fost instiintati ca abia saptamana viitoare ar putea fi rebransati la reteaua de gaze. Ce fac ei pana atunci ? O alta problema o reprezinta faptul ca fiecare locatar al scarii sau al blocului va plati repunerea gazului pe conducta si va plati firmei viceprimarului sau celei detinute de Alecsei. Iar intrebarea fireasca a aoemnilor este:  cine are de pierdut si cine de castigat ?

Conducerea DSTRIGAZ informeaza ca problema a aparut dupa ce  inserarea  mercaptanului  in reteaua publica in scopul de  a semnala pierderile accidentale de gaz ar fo condus la aceasta situatie.

Iata cateva dintre mesajele trimise de argeseni:

” E bataie de joc ! Probabil vicele Jubleanu nu mai are bani sa isi termine casa de pe Primăverii. Trebuie bani de la noi, amarastenii. De fiecare data sa intampla la fel dar ca acum nu am mai vazut, atatea scurgeri de gaze dintr-o data. E ceva putred la mijloc… ”

 

„Bună ziua, Nu știu dacă ați luat la cunoștință, dar mai multe scări de bloc din cartier Progresul au rămas fără gaze. Am înțeles că și prin alte cartiere ar fi o situație similară. Este normal ca dintr-o dată să fie,, scurgeri ” de gaze la toate apartamentele și la toate scările. Chiar ne cred proști?! Și asta nu ar fi nimic, dar ni s-a promis că situația se va rezolva spre finalul săptămânii viitoare. Noi, în acest timp nu ne spălăm, nu mâncăm, nu avem nevoie de nimic. Până unde a ajuns nesimțirea în orașul ăsta??? Chiar nu se sesizează nimeni?”

 

„Buna ziua..cred ca se face un mare șantaj zilele astea cu cei de la gaze…..cica au oprit gazele pe baza scurgerilor care sunt…pana acum ce au pazit dc au fost la zi reviziile si acuma vor sa puna dânșii un detector de gaze pe care trebuie sa il plateasca toata scara.de ce sa plateasca toata scara daca pe mine mau obligat sa pun detector in casa.  Ce s-au gandit …hai sa bagam substanța asta si le oprim gazele ….le spunem ca trebuie detector si nu mai dam drumul la gaze pana nu platesc ei detectorul…nu cumva e vreo manevra a vrunei firme sa vanda niste detectoare ….bagate pe gat locatarilor??”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....