spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bătaia de joc pentru cei mai nevoiaşi argeşeni continuă

Facebook Twitter Google+
Bătaia de joc pentru cei mai nevoiaşi argeşeni continuă

“Mai mult de trei sferturi dintre persoanele care au intrat astăzi în primărie au întrebat de unde pot lua alimentele”, spune un funcţionar al primăriei Curtea de Argeş. Afirmaţia sa se dovedeşte a fi reală având în vedere aglomeraţia din holurile instituţiei dar mai ales de la uşa biroului de asistenţă socială.

Sute de persoane, oameni cu pensii foarte mici, cu handicap sau fără nici un fel de venit au primit prin poştă tichete în baza cărora ar trebui să primească alimente din partea Uniunii Europene dar, nici acum, nimeni nu ştie să le spună ce să facă cu ele.

Funcţionarii bâjbâie între texte de legi şi promisiuni făcute la nivel judeţean sau naţional, în timp ce, pe ploaie, zăpadă şi ger, oameni săraci pentru care pachetul cu alimente reprezintă o sursă esenţială de supravieţuire, bat la uşile celor care sunt plătiţi pentru a le oferi un răspuns.

Acest răspuns nu a venit însă nici astăzi, pentru că nimeni nu ştie ce e de făcut. Iar în timp ce primăriile mai multor locaităţi din Argeş au avut măcar bunul simţ de a transmite communicate de presă pe această temă, încercând, în linii mari, ce-I drept, să informeze populaţia, la Curtea de Argeş indiferenţa este de-a dreptul revoltătoare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....