spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bǎtaia de joc continuǎ la Curtea de Argeş – 8 luni de zile asteptarea pentru examenul auto

Facebook Twitter Google+
Bǎtaia de joc continuǎ la Curtea de Argeş – 8 luni de zile asteptarea pentru examenul auto

Nimeni pare cǎ nu cautǎ soluţii pentru rezolvarea unei probleme tot mai reclamate în judeţul Argeş şi anume perioada de aşteptare în vederea obţinerii permisului de conducere.

Dacǎ pentru preschimbarea actului argeşenii au învǎţat sǎ meargǎ la Vâlcea unde rezolvǎ în doar o orǎ toţi paşii birocratici, în timp în Argeş aşteaptǎ mai bine de trei luni, susţinerea examenului nu se poate face în alt judeţ.

Programǎrile abia la început de martie

Aşadar cei care promoveazǎ examenul teoretic în vederea obţinerii permisului sunt programaţi pentru proba teoreticǎ peste 5 luni de zile. Ultimele programǎri pentru Curtea de Argeş au fost fǎcute pentru data de 22 februarie 2018 şi cel mai probabil de sǎptǎmâna aceasta candidaţii vor fi chemaţi în luna martie. La tot acest timp de aşteptare se mai adaugǎ minim trei luni de zile de la finalizarea orelor pânǎ la susţinerea probei teoretice drept pentru care atât elevii cât şi instructorii sunt de-a dreptul exasperaţi.

« Nu înţeleg de ce în Argeş se întâmplǎ atâtea. De ce în alte judeţe se poate şi la noi nu. Dupǎ ce termin şcoala şi plǎtesc o grǎmadǎ de taxe, din care o bunǎ parte se duc cǎtre stat, aflu cǎ, dacǎ am noroc, peste vreo 8 luni de zile pot fi şofer. Asta dacǎ nu pic examenul pentru cǎ dacǎ sunt respins o iau de la capǎt cu cheltuileile, adicǎ aproape de 2000 de lei. Din pǎcate nimeni nu vrea sǎ ne ajute » spune dezamǎgit Radu S, un tânǎr care zilele trecute a susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Prefectul nici nu cautǎ soluţii

In loc sǎ caute soluţii, prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, în subordinea cǎruia se aflǎ Serviciul de Inmatriculǎri şi Permise Argeş, dǎ vina pe nepregǎtiţi. Nu de puţine ori a invocat ideea cǎ perioada de aşteptare este mare pentru cǎ sunt foarte mulţi candidaţi, o bunǎ parte dintre ei respinşi la examen prima sau a doua oarǎ.

Bǎtaia de joc de la Serviciul Inmatriculǎri si Permise Argeş întrece orice limitǎ. Conform paginii de internet a instituţiei publice, orice programare se face pe minim câteva luni de zile, fie cǎ vorbim de examen auto, preschimbare permis sau înmatriculare definitivǎ.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....