Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bǎtaia de joc continuǎ la Curtea de Argeş – 8 luni de zile asteptarea pentru examenul auto

Publicat

in

Nimeni pare cǎ nu cautǎ soluţii pentru rezolvarea unei probleme tot mai reclamate în judeţul Argeş şi anume perioada de aşteptare în vederea obţinerii permisului de conducere.

Dacǎ pentru preschimbarea actului argeşenii au învǎţat sǎ meargǎ la Vâlcea unde rezolvǎ în doar o orǎ toţi paşii birocratici, în timp în Argeş aşteaptǎ mai bine de trei luni, susţinerea examenului nu se poate face în alt judeţ.

Programǎrile abia la început de martie

Aşadar cei care promoveazǎ examenul teoretic în vederea obţinerii permisului sunt programaţi pentru proba teoreticǎ peste 5 luni de zile. Ultimele programǎri pentru Curtea de Argeş au fost fǎcute pentru data de 22 februarie 2018 şi cel mai probabil de sǎptǎmâna aceasta candidaţii vor fi chemaţi în luna martie. La tot acest timp de aşteptare se mai adaugǎ minim trei luni de zile de la finalizarea orelor pânǎ la susţinerea probei teoretice drept pentru care atât elevii cât şi instructorii sunt de-a dreptul exasperaţi.

« Nu înţeleg de ce în Argeş se întâmplǎ atâtea. De ce în alte judeţe se poate şi la noi nu. Dupǎ ce termin şcoala şi plǎtesc o grǎmadǎ de taxe, din care o bunǎ parte se duc cǎtre stat, aflu cǎ, dacǎ am noroc, peste vreo 8 luni de zile pot fi şofer. Asta dacǎ nu pic examenul pentru cǎ dacǎ sunt respins o iau de la capǎt cu cheltuileile, adicǎ aproape de 2000 de lei. Din pǎcate nimeni nu vrea sǎ ne ajute » spune dezamǎgit Radu S, un tânǎr care zilele trecute a susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Prefectul nici nu cautǎ soluţii

In loc sǎ caute soluţii, prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, în subordinea cǎruia se aflǎ Serviciul de Inmatriculǎri şi Permise Argeş, dǎ vina pe nepregǎtiţi. Nu de puţine ori a invocat ideea cǎ perioada de aşteptare este mare pentru cǎ sunt foarte mulţi candidaţi, o bunǎ parte dintre ei respinşi la examen prima sau a doua oarǎ.

Bǎtaia de joc de la Serviciul Inmatriculǎri si Permise Argeş întrece orice limitǎ. Conform paginii de internet a instituţiei publice, orice programare se face pe minim câteva luni de zile, fie cǎ vorbim de examen auto, preschimbare permis sau înmatriculare definitivǎ.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Doi polițiști bătuți măr după ce nu au reușit să oprească o mașină nici cu focuri de armă

Publicat

in

De

Doi polițiști din județul Vâlcea au ajuns la spital după ce au fost bătuți de șoferul unei mașini pe care nu au reușit să o oprească și de alte persoane aflate la fața locului.

IPJ Vâlcea a informat că, marți noapte, în jurul orei 01.00, cei doi polițiști din comuna Prundeni au încercat să oprească o autoutilitară pe DN64, dar șoferul și-a continuat dumul.

”Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut”, se spune într-un comunicat al Inspectoratului Județean.

În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului, potrivit sursei citate.

În sprijinul celor agresați a venit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani, iar cei doi polițiști bătuți au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

”Până în momentul de față au fost conduse la audieri mai multe persoane, fiind identificați agresorii. În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, mai informează IPJ Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PESTA PORCINĂ în ARGEȘ: 9 focare închise, de astăzi VEZI LOCALITĂȚILE

Publicat

in

De

Prefectura anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că instituţiile implicate în gestionarea pestei porcine africane în Argeş au luate toate măsurile pentru a preveni răspândirea bolii. Astăzi au fost declarate închise 9 focare de PPA după cum urmează: 3 în Băiculeşti, 2 în comuna Bârla, 1 în Mihăeşti, 1 în Ciofrângeni şi 2 în comuna Izvoru. La această oră, mai sunt active 3 focare de PPA la porc domestic:  la cele două ferme  din comuna Slobozia şi unul la exploataţia nonprofesională din comuna Suseni. La porci mistreţi, sunt active 4 focare: în fondurile de vânătoare 25 Grădiştea, comuna Mihăeşti, 24 Mâzgana, comuna Vultureşti, 18 Râul Târgului, comuna Lereşti şi cel din complexul de vânătoare din comuna Sălătrucu. În cazul focarelor la porc mistreţ, perioada de restricţie este de minim 12 luni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend