spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bărbatul care a violat, ucis şi tranşat o femeie a fost trimis în judecată pentru omor

Facebook Twitter Google+
Bărbatul care a violat, ucis şi tranşat o femeie a fost trimis în judecată pentru omor
transataDosarul în care Florin Mînzăraru a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor a fost înregistrat ieri pe rolul Tribunalului Argeş, iar astazi instanţa de judecată a constatat temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului şi a dispus menţinerea stării de arest a acestuia.
În acest moment bărbatul beneficiază de asistenţă juridică din partea unui avocat din oficiu.
Primul termen pe fond al acestui proces a fost stabilit pentru 10 decembrie.
Rudele femeii ucise s-au constituit parte civilă în acest dosar.
În mai 2013, cadavrul unei femei fără cap, mâini şi picioare a fost găsit de un cioban în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.
Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei.
Ulterior, în 30 mai, Florin Mînzăraru, în vârstă de 37 de ani, din oraşul argeşean Topoloveni, eliberat din penitenciar în luna aprilie, unde executase o pedeapsă cu închisoarea pentru viol, a fost reţinut ca principal suspect în cazul uciderii femeii.
La audieri, bărbatul a recunoscut că a violat-o, ucis-o şi tranşat-o pe femeie, el a fost arestat preventiv pentru omor calificat, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor.
Conform anchetatorilor, există imagini de pe o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum bărbatul ia la ocazie o femeie şi pleacă spre judeţul Dâmboviţa. În autoturism, anchetatorii au găsit urme de sânge, acesta fiind cel mai solid indiciu că el ar fi ucis-o pe femeie.
Ulterior, Mînzăraru a descris în amănunt, la reconstituire, ce a făcut din momentul în care a luat victima la ocazie şi până când a aruncat fragmentele de cadavru. El a povestit că a omorât-o pe femeie în maşină, apoi a dus-o în cada din baia apartamentului său din Topoloveni, unde a secţionat cadavrul. Acesta a mai spus că a violat-o pe femeie în autoturism, fără să precizeze dacă infracţiunea a avut loc înainte sau după ce a ucis victima.
Florin Mînzăraru a fost condamnat în 2008 la opt ani de închisoare după ce a violat şi a rănit cu un cutter o femeie, pedeapsă din care a executat cinci ani şi trei luni, fiind eliberat condiţionat în luna aprilie. Anchetatorii spuneau că bărbatul lua cu maşina femei care făceau autostopul, după care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen.
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....