Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Bancul zilei: Olteanul aude de coronavirus

Publicat

in

Un oltean se întoarce de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Se întoarce înapoi în sat și se duce la gardul vecinului să-l întrebe:

– Mă, vecine, tu ai coronavirus?

Stă vecinul nostru și se gândește: dacă-i spun că am, îmi cere să-i dau; dacă-i spun că n-am, zice că nu-s om gospodar…După ce se gândește răspunde:

– Am, dar numa’ puțin mi-o rămas pe fund.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Un italian cere ligii din Italia ca în acest an titlul de campioană să îi fie acordat echipei Atalanta, din Bergamo

Publicat

in

De

Un italian a lansat, sâmbătă, o petiţie prin care îi cere ligii din Italia ca în acest an titlul de campioană să îi fie acordat echipei Atalanta, din Bergamo, oraş afectat grav de pandemia de coronavirus, potrivit news.ro.

“După cum se ştie, urgenţa Covid-19 a oprit şi campionatul Serie A şi, în situaţia actuală, pare foarte puţin probabil ca Serie A să se reia. Printre posibilităţile vehivulate este şi aceea ca titlul pentru sezonul 2019/2020 să nu fie acordat.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă: Legea, pe masa lui Iohannis. Spun răspicat ce vom face!

Propunerea noastră este totuşi ca titlul pe sezonul 2019/2020 să îi fie acordat Atalantei, şi pentru meritele sportive arătate pe teren în special în ultimii doi ani, dar şi pentru a i se aduce un omagiu oraşului Bergamo, simbolul Italiei care suferă din cauza coronavirusului”, este mesajul semnat de Comitato Scuderro alla Dea, pe pagina petiţiei iniţiate de Franco Cascio.

Atalanta Bergamo nu are niciun titlu în Serie A în palmares şi înainte de suspendarea campionatului ocupa poziţia a patra în clasament.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ignoranța românilor, mană cerească pentru buget: Polițiștii au aplicat vineri amenzi în valoare de 14 milioane de lei pentru încălcarea Ordonanței Militare

Publicat

in

De

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că în cursul zilei de vineri au fost întocmite 12 noi dosare penale privind zădărnicirea combaterii bolilor, iar poliţiştii au aplicat 7.127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.647.600 de lei, persoanelor care nu respectau prevederile privind restricţionarea circulaţiei, potrivit Agerpres.

„În cursul zilei de ieri, 3 aprilie, aproape 14.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menţinerea ordinii publice în zona spitalelor şi locaţiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice, sprijinind totodată D.S.P. Poliţiştii au verificat şi respectarea interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină şi a celor impuse, pe timpul Stării de Urgenţă, unităţilor comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalităţii economice”, se arată în informarea transmisă de IGPR sâmbătă.

Citește și: Raluca Turcan a rămas blocată în timpul şedinţelor online!

De asemenea, în misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de 4.235 de poliţişti locali, alăturându-se, în activităţile în sistem integrant, şi jandarmi şi efective ale M.Ap.N.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, 853 de autovehicule (cu 2.570 de persoane) au fost preluate, din zonele de frontieră.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă: Legea, pe masa lui Iohannis. Spun răspicat ce vom face!

Au fost verificate 75.633 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantină. De asemenea, în cursul zilei de vineri, în urma verificărilor în teren, au fost aplicate 7.127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.647.600 de lei, persoanelor care nu respectau prevederile privind restricţionarea circulaţiei.

Poliţiştii sunt pregătiţi pentru a interveni la sesizările oamenilor şi pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie. Astfel, ieri, au realizat 2.732 de intervenţii la evenimente, dintre care 2.165 au fost sesizate de cetăţeni prin Apelul Unic de Urgenţă 112, fiind organizate 225 de acţiuni. 75 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte 9 persoane urmărite au fost depistate.

IGPR mai reaminteşte că dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend