spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bambilicii PNL vor sa continue la sefia partidului ! LA LOC COMANDA !

Facebook Twitter Google+
Bambilicii PNL vor sa continue la sefia partidului ! LA LOC COMANDA !

Ne propusesem sa nu mai scriem despre liberalii din Arges pana la alegerile care vor avea in curand in speranta ca, lasandu-i sa se concentreze, vor avea discernamantul sa administreze un tratament corect partidului pentru a-l scoate in sfarsit din moartea clinica in care se afla de vreo 4, 5 ani. Dar, ce sa vezi ! Slabe sanse, ba, mai mult, s-ar parea ca sunt unii care deja au dat comanda pentru un cosciug pe masura partidului. Spunem asta pentru ca este inacceptabil ca dupa esecurile repetate si rusinoase la alegerile din ultimii ani, aceiasi bambilici sa vina si sa oracaie ca ei vor reformarea partidului, ca vor revitalizarea acestuia sau ca nu mai vor sa li se impute ca datorita lor PSD a ramas jupan pentru inca 4 ani in Arges. Privind in ansamblul penibilului situatiei in care se zbate PNL ARGES, drama numarul unu a partidului este , de departe, lipsa rezervelor de cadre sau mai bine spus, disparitia aproape totala a pepineieri numita TNL.
In aceste conditii, este clar ca bambilicii PNL vor pune pe butuci filiala, mai exact vor rapune, definitiv un partid ce pare a avea soarta PNTCD. Si haideti sa o spunem pe sleau, cu nume si prenume. Ce tupeu poti sa ai tu Danut Bica, omul scolit in ale politicii de PDL, sa gandesti macar ca ai putea prelua nu presedintia, ci macar vreo functie in ceea ce se vrea noul PNL Arges ? Daca ai asemenea pretentii este clar ai nevoie de niste lecitina pentru a-ti reaminti ce mare branza ai facut in ultimii doi ani. Un alt babilici care cica, vrea reformarea, PNL, este Cristian Mitrofan de la Curtea de Arges. Da, da, chiar el, omul care chefuia ca membru PSD in timpul dezastrului de la Colectiv, apoi dadea flori de 1 martie ca membru ALDE pentru ca, dupa un pelerinaj pe la doua partide, sa revina cu coada intre picioare la PNL si sa candideze la primarie pe listele acestui partid, obtinand un rezultat rusinos. Tot in categoria bambilicilor intra si Narcis Sofianu, omul care o scalda intre cele doua tabere din PNL, doar doar, le va pacali pe amandoua ca sa ii dea girul pentru o eventuala candidatura. Una sortita din start esecului,. asa cum a fost cea de la primaria Pitesti. Mai sunt in PNL destui babmilici care, vezi Doamne, vor reformarea partidului. Nici nu merita sa le mai amintim numele cu atat mai mult cu cat erau partasi cu actiuni de tot rasul la scanadulirile din ultimii doi ani din interiorul partidului. Sunt de notorietate cele in care liderul de la tineret si un bambilici amintit mai sus, se alergau in creieri noptii, sub privirile Politiei, in jurul statuii lui Basarab I. Sunt de notorietate certurile cu „laude” ca la usa cortului intre bambilicii din organizatia Pitesti sau cea de la Curtea de Arges, sau jalbele – nu halbele- cu care alti bambilici se duceau sa reclame alti bambilici, conducerii PNL de la Bucuresti. Ar fi multe de spus, dar astazi ne rezumam la a le atrage atentia ca nu au ce mai cauta in fruntea partidului si ca acum culeg rodul penibilelor episoade ale ultimilor ani: disparitia pepinieriei de cadre numita TNL. Si daca tot vor ceva, poate ar trebui sa reactiveze fostii lideri ai TNL sau alti PNL-isti cu adevarat reformatori si sa ii readuca inapoi in partidul pe care l-au parasit scarbiti de liderii lor, de bambilicii PNL. Nu de alta, adr a trecut deja un an. Mai sunt doar trei pana la viitoarele alegeri !

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....