spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Bacalaureat în Argeș la final – Iată cele mai bune licee din judeţ !

Facebook Twitter Google+
Bacalaureat în Argeș la final – Iată cele mai bune licee din judeţ !

Punct final la Bacalaureat 2018 in judeţul Argeş ! Potrivit datelor oferite ISJ, în județul Argeș au fost depuse 1807 contestații de către elevii care au susținut probele examenului de Bacalaureat. În urma rezolvării contestațiilor, 1264 de note au crescut, 464 au scăzut și 79 au rămas nemodificate. După etapa de contestații încă 149 de elevi argeșeni au promovat examenul de bacalaureat național. Procentul de promovare la examenul de bacalaureat național, sesiunea iunie-iulie 2018, după contestații, este de 70,53%.

Top 3 licee in Arges 

După afişarea notelor finale la Bacalaureat se poate face si clasamentul celo mai bune licee din judeţ.

LOCUL I – Colegiul Naţional „Zinca Golescu” – 302  promovaţi din cei 305 absolvenţi – promovabilitate 99,01%

LOCUL II – Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş –  208 promovaţi din cei 213 absolvenţi – promovabilitate de 97,65%.

LOCUL III – Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” – 330 de elevi promovaţi din 338 absolvenţi – promovabilitate 97,63%

După contestaţii încă 3 elevi au obţinut media 10

Contestaţiile au crescut şi numărul mediilor de 10 obţinute la nivelul judeţului. Astfel, dacă înainte de contestaţii Argeşul avea 6 absolvenţi cu 10 pe linie la bacalaureat, astăzi, după afişarea rezultatelor finale, numărul lor a ajuns la 9. Cei trei tineri care au primit media 10 după contestaţii învaţă toţi la licee din Câmpulung, doi fiind de la „Dan Barbilian” – Idor Diana Ioana şi Sasu Sorina Georgeta – şi unul de la „Dinicu Golescu” – Dascălu Sandra Maria.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....