spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

AZI AFLĂ DACĂ VOR FI ARESTAŢI ! CINE SUNT CEI TREI TINERI din Curtea de Argeş, reţinuţi de poliţişti

Facebook Twitter Google+
AZI AFLĂ DACĂ VOR FI ARESTAŢI ! CINE SUNT CEI TREI TINERI din Curtea de Argeş, reţinuţi de poliţişti

Aşa cm relatam într-o ştire anterioara, trei tineri din Curtea de Argeş au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit datelor oficiale este vorba de Nicolau Alexandru in varsta de 23 ani, Dragomir Robert Ionuţ, in vartsa de 20 ani si N.G.M, un minor in varsta de 17 ani.

Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș au înaintat magistraţilor propunere de luare a măsuri preventive iar astăzi judecătorii vor decide dacă cei trei vor ajunge in spatele gratiilor pentru 30 zile.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, la ziua de 21 ianuarie a.c., Nicolau Alexandru, de 23 de ani, Dragomir Robert Ionuţ, de 20 de ani şi N.G.M, minor de 17 ani, toţi din Curtea de Argeș, ar fi sustras prin violenţă suma de 2600 de lei, unui bărbat de 67 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru probarea activității infracționale, cu suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiza Informațiilor din cadrul I.G.P.R, la data de 7 februarie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipului Curtea de Argeș, la locuințele celor în cauză.

În urma administrării probatoriului, cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....