Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Avem apă așa de multă, că putem inunda străzile!

Publicat

in

Pentru că apa este oprită în foarte multe cartiere din oraș și oamenii merg să ia apă de la diferite izvoare, în fața hotelului Posada dintr-un hidrant curge apa fără oprire, făcând în fața hotelului și lângă supermarket Boncea, adevărate bălți . Interesant este că nimeni nu sesizează acest lucru, poate pentru că cei din zonă sunt obișnuiți cu asemenea imagini încă de pe vremea când la Aquaterm era director Ion Bolovan. Problema cu canalele înfundate, conductele sparte, se pare că au devenit un fel de ,,testament” al conducătorilor societății ,,las vouă moștenire…”. De peste două ore curge apa prin fața hotelului Posada de la hidrantul năzdrăvan…și curge, curge, odată și odată trebuie să se oprească, poate seacă și așa se va rezolva problema. Și-apoi, de ce să nu vadă și turiștii care vin la mănăstire sau la Noua Catedrală și sunt cazați la hotel Posada, de ce să nu vadă că noi, cei din Curtea de Argeș, avem atâta apă că o lăsăm să curgă pe stradă! Cine o plătește? Cum cine? Locuitorii din Orașul Regal!

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Recordul a fost doborât! Nu s-a mai întâmplat din 1989

Publicat

in

De

„Pentru agricultură, temperaturile mai ridicate de ceva vreme pot determina ușoare revigorări în ceea ce privește pornirea mult mai devreme în vegetația culturilor însămânțate în toamnă sau înmugurirea la speciile cele mai timpurii, cais, piersic, care în general sunt sensibile la ferestrele calde din anotimpul de iarnă. Nu în ultimul rând, cantitățile de precipitații mult reduse. La acest moment, vorbim pentru cele două decade de o cantitate medie de numai 2,8 l/mp, față de o normă climatologică de 33,6 l/mp”, a precizat, joi, directorul ANM, Elena Mateescu, în cadrul interviului acordat DCNews.

Ulterior, a adăugat că în cea mai secetoasă lună (ianuarie 1989) s-au înregistrat 4,8 l/mp. „La un interval mare de ani, iată că vorbim de încă un record”, a spus directorul ANM.

„Vom vedea cum vor evolua lucrurile. (…) Vom vedea cât de mult va ploua”, a spus Elena Mateescu, precizând totodată că „fenomenul de secetă e prezent pentru că și toamna a fost foarte secetoasă”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban îl suspectează pe Cîțu: ‘Abia așteptam această ocazie’!

Publicat

in

De

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, urmează să fie audiat de Comisia Economică a Senatului, fapt pentru care Ludovic Orban a spus că aceasta este ‘oportunitate de a prezenta situația reală’. 

„Abia asteptăm această ocazie pentru că Ministrul Finanţelor să poată să prezinte calitatea net superioară a să spun procedurilor şi modului de prezentare care a dus la contractarea unor împrumuturi mult mai favorabile decât a celorlalte guverne.” , a declarat joi, premierul Ludovic Orban, în faţa instituţiei Camerei de Comerţ.

„Marţi, la oră 11.00, la Comisia Economică, în care vom discută despre împrumuturile pe care le-a făcut (Ministerul Finanţelor-n.r.) pe termen lung, la ce costuri s-a împrumutat, de ce s-a împrumutat, ce a făcut cu banii. Din punctul meu de vedere, sunt nişte sume considerabile şi mi se pare firesc să vedem pentru ce s-au folosit banii. Am trimis invitaţia la Ministerul de Finanţe”, a afirmat, miercuri, Daniel Zamfir.

Vezi și:

EXCLUSIV Ministrul Marcel Vela echipează Poliția! Mutarea făcută în luna februarie

Omul Sistemului din CSM a fost executat! Codruț Olaru trecut pe linie moartă de Codruța Kovesi

Atenție, șoferi! Metoda prin care polița RCA scade

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend