spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Autostrada lasa argesenii fara terenuri – 470 de persoane expropriate in perioada urmatoare

Facebook Twitter Google+
Autostrada lasa argesenii fara terenuri – 470 de persoane expropriate in perioada urmatoare

Sute de locuitori ai comunei Bascov vor fi expropriaţi în perioada urmǎtoare pentru cǎ terenurile pe care le deţin se aflǎ în zona prin care va trece autostrada Piteşti Sibiu.

Este vorba de cetăţeni care au terenuri din zona Mierluşeşti şi pînă la hotarul cu comuna Merişani.

Primăria Bascov a început să cheme locuitorii din zonele respective la compartimentul Fond Funciar şi Urbanism, pentru verificarea documentelor. Proprietarii vor fi despăgubiţi de stat în funcţie de zonă. Autostrada va porni din zona străzii Mierluşeşti, unde va fi amenajat un sens giratoriu, va continua paralel cu rîul Argeş şi cu calea ferată, va trece prin zona Luncă şi va ieşi din comuna Bascov spre Dobrogostea.

In total 470 de locuitori ai comunei Bascov vor fi expropriaţi.

Exproprierile vor continua pe tot traseul autostrazii. Acte de proprietate au fost cerute si la Curtea de Arges, pentru cei care detin proprietati in zona Noaptes, pe unde va trece soseaua de mare viteza. Urmeaza ca scurt timp la sediul primariei sa se afiseze lista cu persoanele care vor fi expropriate dar si sumele care vor fi platite de stat pentru aceste terenuri.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....