spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Autoritaţile s-au autosesizat ! ABA Olt a trimis control la Sălătrucu pentru a verifica ce se intampla cu balastiera

Facebook Twitter Google+
Autoritaţile s-au autosesizat ! ABA Olt a trimis control la Sălătrucu pentru a verifica ce se intampla cu balastiera

Articolele publicate de ziarul nostru în ultima săptămână nu au ramas fara ecou in rândul autorităţilor. Astfel, după ce primaria a recunsocut că o firma a inceput demersurile, efectuînd în primă fază forări, pentru construcţia unei balastiere, zilele trecute şi Apele Romane au reacţionat şi au trimis o echipă de control la faţa locului. Controlul efectuat de ABA Olt la Sălătrucu pare să contrazică însă,  în parte, confirmările primarului şi realitatea de pe teren, potrivit carora, echipamente specifice foreaza solul dar, probabil, ABA OLT a facut verificarile doar în aria de competenţă a Apelor Romane. Oricum ar fi, este de apreciat reacţia promptă şi implicarea activa a ABA Olt in clarificarea acestei situaţii care a generat un val de neumulţumiri la Sălătrucu.

Iata adresa ABA Olt trrimisa yiarului nostru zilele trecute:

„În urma autosesizării A.B.A. Olt referitor la articolele de presa aparute in ziarul PROFIT privind constructia a unei balastiere in comuna Salatrucu, judetul Arges, ca o dovadă că tratăm cu responsabilitate activitatea de intreţinere a cursurilor de apă, pentru punerea în siguranţa a proprietaţilor şi obiectivelor riverane acestora, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt,  ec.Ştefan PRALĂ, a dispus un control in teren prin serviciul Inspecţia Bazinală a Apelor, in zona menţionată constând următoarele:
– in urma verificărilor efectuate in comuna Sălătiucu, satul Valeni, judeţul Argeş, la data de 17.04.2018, nu au fost identificate lucrări de extragere agregate minerale in albia minora, zona de protecţie sau in terasa cursului de apă Topolog, şi nici o staţie de sortare-spălare-concasare pe teritoriul administrativ al comunei Sălătrucu, judeţul Argeş, conform adresei Serviciului I.B.A.
Pentru a evita pe viitor eventualele neclarităţi, vă rugăm dacă deţineţi mai multe informaţii referitoare la aspecte privind A.N „Apele Române”, sa ni le transmiteţi pentru o buna colaborare.”

Cu respect,

Director,

Ştefan Prală

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....