Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Autoritaţile s-au autosesizat ! ABA Olt a trimis control la Sălătrucu pentru a verifica ce se intampla cu balastiera

Publicat

in

Articolele publicate de ziarul nostru în ultima săptămână nu au ramas fara ecou in rândul autorităţilor. Astfel, după ce primaria a recunsocut că o firma a inceput demersurile, efectuînd în primă fază forări, pentru construcţia unei balastiere, zilele trecute şi Apele Romane au reacţionat şi au trimis o echipă de control la faţa locului. Controlul efectuat de ABA Olt la Sălătrucu pare să contrazică însă,  în parte, confirmările primarului şi realitatea de pe teren, potrivit carora, echipamente specifice foreaza solul dar, probabil, ABA OLT a facut verificarile doar în aria de competenţă a Apelor Romane. Oricum ar fi, este de apreciat reacţia promptă şi implicarea activa a ABA Olt in clarificarea acestei situaţii care a generat un val de neumulţumiri la Sălătrucu.

Iata adresa ABA Olt trrimisa yiarului nostru zilele trecute:

„În urma autosesizării A.B.A. Olt referitor la articolele de presa aparute in ziarul PROFIT privind constructia a unei balastiere in comuna Salatrucu, judetul Arges, ca o dovadă că tratăm cu responsabilitate activitatea de intreţinere a cursurilor de apă, pentru punerea în siguranţa a proprietaţilor şi obiectivelor riverane acestora, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt,  ec.Ştefan PRALĂ, a dispus un control in teren prin serviciul Inspecţia Bazinală a Apelor, in zona menţionată constând următoarele:
– in urma verificărilor efectuate in comuna Sălătiucu, satul Valeni, judeţul Argeş, la data de 17.04.2018, nu au fost identificate lucrări de extragere agregate minerale in albia minora, zona de protecţie sau in terasa cursului de apă Topolog, şi nici o staţie de sortare-spălare-concasare pe teritoriul administrativ al comunei Sălătrucu, judeţul Argeş, conform adresei Serviciului I.B.A.
Pentru a evita pe viitor eventualele neclarităţi, vă rugăm dacă deţineţi mai multe informaţii referitoare la aspecte privind A.N „Apele Române”, sa ni le transmiteţi pentru o buna colaborare.”

Cu respect,

Director,

Ştefan Prală

 

ACTUAL

Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

Publicat

in

De

Dezvăluiri din interiorul Uniunii Salvați România! Soția lui Dan Barna, Dana Olguța Totolici, i-a umilit pe membrii USR care n-au tras în campanie pentru partenerul său de viață.

Dana Olguța Totolici a intervenit într-o şedinţă a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras în campanie pentru soţul său, informează Adevărul.

Mai-mariiUSR au analizat aseară, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor. La un moment dat, Olguţa Barna, care se afla lângă soţul său, a răbufnit.

Pe grupul intern al USR, mai mulţi membri ai partidului au criticat intervenţia Olguţei Barna. Liderii USR au discutat aseară, informal, pe un chat video, despre înfrângerea lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale. La un moment, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Barna, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie. Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului.

Vezi și

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Mega-lovitură pentru șoferi- Puteți rămâne fără permis un an de zile

Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr muscelean prins cu numere false la mașină – S-a ales cu dosar penal

Publicat

in

De

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe str. Poenaru Bordea din municipiul Câmpulung, fără a poseda permis de conducere. Totodată, din verificări s-a stabilit că numărul provizoriu montat pe autoturism nu era atribuit acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend