Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AUTORITĂȚILE AU DECIS: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TÎRGURILE DE ANIMALE DIN ARGEȘ

Publicat

in

Mulţi argeşeni au solicitat redeschiderea târgurilor de animale din judeţ, târguri care au fost închise din cauza numeroaselor focare de gripă porcină africană. Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Lupu, ne-a declarat că târgurile vor rămâne închise. „Asta este legea. Şi aşa vor rămâne până la noi dispoziţii de la Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor”, a spus Lupu. În Argeş mai sunt active focare de pestă porcină în satul Burdeşti din comuna Suseni, două în Slobozia, şase la porcii mistreţi din fondurile de vânătoare 25 Grădiştea, 24 Mâzgana, 18 Râul Târgului, 29 Trivale, 2 Şuici, 7 Curtea de Argeş şi un focar la porcii mistreţi din Complexul de Vânătoare „Mistreţul” din Sălătrucu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO Accident GRAV în Argeș: FEMEIE de 31 ani MOARTĂ și 6 RĂNIȚI.

Publicat

in

De

Așa cum relatam într-o știre anterioara, circulația este oprită între Pitești și Slatina, după ce între Costești și Pârvu Roșu a avut loc un grav accident, în urmă cu scurt timp. O persoană a murit, iar alte 6 ar fi rănite, în urma impactului, anunță ISU ARGES. La fața locului a aterizat și un elicopter SMURD.

La fața locului se deplasează un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 100+300 de metri, în zona localității Lăngești, județul Argeș, unde a avut accidentul rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu o substanță nepericuloasă – NSA. Se estimează ca circulația să fie reluată în 60 de minute anunță Centrul INFOTRAFIC.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident cu 3 victime la Costești

Publicat

in

Un accident rutier, cu două autoturisme implicate a avut loc în această dimineață între Costești și Pârvu Roșu, în zona stației de gunoi.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. În urma impactului trei persoane au fost rănite ușor, informează IPJ Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend