spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Au trecut doi ani de la moartea lui Andrei! Vinovatii nu au fost gasiti nici azi

Facebook Twitter Google+
Au trecut doi ani de la moartea lui Andrei! Vinovatii nu au fost gasiti nici azi

Astazi se implinesc doi ani de zile de cand un copil nevinovat s-a transformat in inger. De cand Andrei Turcu, la doar 8 ani de zile, a murit in bratele mamei, pe un pat al Spitalului Municipal Curtea de Arges, dupa ce mai multi medici au constatat ca nu ar avea probleme grave de sanatate.

Devastata, familia a depus inca de atunci plangeri de mal praxis, s-au deschis dosare penale si s-a organizat un miting pentru demiterea medicilor acuzati. S-au intrunit comisii peste comisii, s-au facut analize insa nimeni nu a fost gasit vinovat pentru moartea micutului.

Au trecut doi ani de zile iar familia Turcu mai cauta si acum raspunsuri, raspunsuri care, din pacate, nu vor mai veni niciodata, asa cum nici micutul Andrei nu se va mai intoarce alaturi de parinti.

 

Vezi aici tragicul caz care a avut loc in urma cu doi ani de zile la Curtea de Arges.

Scandalos! Copil de 8 ani mort in spital în bratele mamei – Acuze grave la adresa medicilor

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....