Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Au furat gardul unei grădinițe din Pitești. Hoții au fost depistați

Publicat

in

Luni, după amiază, mai multe persoane au fost filmate în timp ce cărau în spate bucăți dintr-un gard al unei grădinițe din cartierul piteștean Războieni. Postarea a fost publicată pe Facebook, iar polițiștii au început cercetările.

​Lucrătorii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Pitești s-au autosesizat și au început căutările în municipiu, având bănuiala rezonabilă că persoanele filmate sunt persoane care tranzitează orașul cu atelaje cu tracțiune animală.  În aproximativ 30 de minute, a fost depistat, pe str. Emil Simionescu, un atelaj cu tracțiune animală. Trecând la interceptarea acestuia și procedând la verificarea bunurilor ce se aflau în căruță, polițiștii locali au observat elemente metalice ce păreau a fi similare cu cele vizualizate în filmare.

​„În consecință, conform procedurilor operaționale, precum și în virtutea bunelor relații instituționale, a fost anunțată prin dispeceratul instituției noastre secția de Poliție competentă teritorial, ai cărei lucrători s-au prezentat în timp operativ, preluând persoanele depistate în vederea continuării cercetărilor, conform atribuțiilor conferite de lege”, au transmis reprezentanți ai Poliției Locale.

IPJ Argeș a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru furt.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Record de amenzi in Argeș: 1,2 MILIOANE EURO pe perioada starii de urgență, pentru cei prinsi fără acte !

Publicat

in

De

De la începutul stării de urgență, în Argeș, pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației, impuse prin ordonanțele militare, au fost constatate 3757 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5,55 milioane lei. Pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină, în Argeș au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 115.000 lei.

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Armatei și din cadrul altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Au fost verificate 1693 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost constatate 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 331.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

S-A DECIS! Alegerile au fost amânate – PRMARI CU MANDAT PRELUNGIT

Publicat

in

De

Guvernul adoptă în ședința de luni seara o Ordonanță de Urgență care prelungește mandatul aleșilor locali până la finalul anului și simplifică procedurile pentru depunerea listelor electorale. Premierul a anunțat că alegerile locale vor fi amânate, urmând ca data la care va fi organizat scrutinul să fie stabilită ulterior.

„Este evident că nu se pot desfășura activități de campanie și alegerile trebuie organizate într-un context sigur. Trei instituții au inițiat un proiect de OUG de prelungire a mandatului aleșilor locali până nu mai târziu de 31 decembrie 2020”, a anunțat vicepremierul Raluca Turcan.

„Amânăm data alegerilor locale. Urmează să o stabilim”, a declarat și premierul Ludovic Orban.

De asemenea, actul normativ conține o serie de prevederi pentru simplificarea procedurilor de depunere a listelor electorale.

„În același timp, inclusiv procedura pentru pregătirea alegerilor trebuie simplicată. Partidele vor prezenta o singură listă de susținători cu 25.000 de semnături, dintre care 500 de alegători in ficeare județ și municipiului București”, a mai declarat Raluca Turcan.

Conform unor surse politice sunt luate în calcul mai multe variante pentru reprogramarea scrutinului pentru locale, la nivel guvernamental fiind în discuție lunile septembrie și octombrie. De asemenea, alegerile parlamentare ar putea fi mutate de la finalul anului și organizate fie odată cu localele, fie la o dată apropiată de alegerile locale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend