spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Au fost atenţionaţi dar nu au luat mǎsuri! Primǎria Curtea de Argeş obligatǎ sǎ înfiinţeze serviciu de deratizare

Facebook Twitter Google+
Au fost atenţionaţi dar nu au luat mǎsuri! Primǎria Curtea de Argeş obligatǎ sǎ înfiinţeze serviciu de deratizare

#Urmeazǎ o nouǎ varǎ cu şobolani, ţânţari şi cǎpuşe

Incǎ din luna august a anului trecut, la primǎria Curtea de Argeş a ajuns o adresǎ din partea ANRSCE prin care autoritǎţile locale erau avertizate cǎ legea le impune sǎ înfiinţeze serviciu de deratizare.

Deşi la acel moment s-a vorbit o scurtǎ perioadǎ de noul serviciu, care ar fi putut fi atribuit celor de la SPU, subiectul a fost rapid îngropat.

Argeşenii care aflaserǎ cǎ primǎria e obligatǎ sǎ deratizeze parcurile şi locurile publice se bucurau cǎ ar putea scǎpa astfel de şobolanii, cǎpuşele şi ţânţarii din parcuri sau din jurul blocurilor.

Subiectul a fost readus în discuţie zilele trecute de consilierul local Ion Serban care l-a atentionat din nou pe primar cǎ este obligat sǎ înfiinţeze acest serviciu. Rǎspunsul edilului a fost unul evaziv. „De unde şti cǎ nu ne ocupǎm de asta? Stim foarte bine ce trebuie sǎ facem şi când” a replicat Constantin Panţurescu când Serban i-a reamintit de adresa ANRSCE privind obligativitatea înfiinţǎrii serviciului.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....