spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Au facut scandal la un botez , azi au fost INCATUSATI

Facebook Twitter Google+
Au facut scandal la un botez , azi au fost INCATUSATI

Doi bărbați, de 31, respectiv 36 de ani au fot reținuți de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore pe D.A., de 36 de ani și pe D.I. de 31 de ani, ambii din Pitești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii octombrie a anului în curs, în cadrul unei petreceri cu caracter privat, cei doi ar fi agresat 4 persoane.

Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca la data de 17 noiembrie a.c. să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....