spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ATENŢIE! TRENURILE ar putea fi suplimentate!

Facebook Twitter Google+
ATENŢIE! TRENURILE ar putea fi suplimentate!

Cu puțină voință, avem toate șansele să aducem mai multe trenuri la Curtea de Argeș! Acest lucru va fi posibil doar de la data de 15.12.2019, dată la care intră în vigoare noul mers al trenurilor 2019-2020.

În urma unui comunicat de la CFR Călători, primit de către cei de la Tainspotting Curtea de Argeş, aflăm că „introducera în circulație a unei noi perechi de trenuri pe relația Pitești – Curtea de Argeș și retur în mersul de tren 2018/2019 s-a putut realiza datorită materialului rulant (automotor Desiro) disponibil în Stația Pitești în intervalul orar respectiv.
În funcție de materialul rulant existent și de posibilitățile tehnice de împerechere în turnus a automotoarelor, dacă vor exista solicitări și de la agenții economici din zonă, autorităților locale sau unităților școlare însoțite de estimări ale numărului de călatori interesați, vom avea în vedere la trasarea viitorului plan de mers tren introducerea în circulație a unor trenuri noi pe relația Pitești – Curtea de Argeș și retur cu asigurarea unor legături pe relația Pitești – București Nord”.

Acum tot ceea ce ne rămâne este să sperăm că acest lucru se va şi adeveri, iar trenurile mult dorite de navetişti vor fi suplimentate.

Facebook Twitter Google+

Redactor titular editie print si online. Contact: andreea.andrei@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....