spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ATENTIE SOFERI! Se asfalteaza Pitestiul – Vezi unde se va lucra in zilele urmatoare

Facebook Twitter Google+
ATENTIE SOFERI! Se asfalteaza Pitestiul – Vezi unde se va lucra in zilele urmatoare

În perioada următoare se va asfalta pe strada Ion Angelescu. Lucrările sînt făcute la solicitarea cetăţenilor, şi dacă vremea va fi bună, într-o săptămînă se va termina de pus asfaltul, potrivit informaţiilor primite. Totodată, autorităţile locale vor să reabiliteze centrele de încasare a taxelor şi impozitelor din Găvana şi Trivale.

 Astfel, potrivit informaţiilor primite de la viceprimarul Piteştiului, în curînd se va intra pe strada Ion Angelescu pentru a asfalta. Din păcate, vor fi unele zone în care lăţimea drumului va fi de circa trei metri, la care se adaugă, un metru, trotuarul. Asta pentru că nu există mai mult loc disponibil pentru o lăţime mai mare. „Cum se opreşte ploaia, intrăm cu asfaltul“, explica zilele trecute Sorin Apostoliceanu. Totodată, s-a predat amplasamentul străzii Găvana pentru modernizare. Nici strada Ion Simionescu n-a fost uitată de administraţia locală. S-a lucrat şi în zona Tarlaua 22, iar pe strada Livezilor s-a instituit sens unic şi au fost amenajate mai multe locuri de parcare. În Piaţa de la Bowling, unde s-a decis înfiinţarea unei pieţe angro pentru fructe şi legume, acolo unde în trecut a mai funcţionat o piaţă, şi în apropierea parcării amenajate cu fonduri europene, aproape s-au terminat lucrările. Mai precis, barăcile unde vor sta comercianţii. Astfel, dacă totul va merge bine, ar putea intra în noua piaţă comercianţii chiar de săptămîna viitoare. „Centrele de încasare a taxelor şi impozitelor locale din Găvana şi Trivale vor fi reabilitate. Unde va fi nevoie, se vor face lucrări de izolaţie termică şi vor fi schimbate termopanele“, a explicat viceprimarul Sorin Apostoliceanu, la mijlocul săptămînii.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....