spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Atenție! Jurnalista Carmen Avram va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Facebook Twitter Google+
Atenție! Jurnalista Carmen Avram va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru europarlamentare

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii ‘În Premieră’ de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. 

Social-democraţii speră să obţină cel puţin 14 locuri în Legislativul de la Bruxelles.

„Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul” – este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

După 27 de ani de carieră remarcabilă în presa scrisă și în televiziune, dintre care 9 la postul de știri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator și investigator la cel de implicare directă în luarea unor decizii care influențează viața cetățenilor.

Întrebată de ce a ales drumul acesta, Carmen Avram a răspuns:„ Eu sunt un fan al democrației. Sunt așa un fan al democrației încât de 30 de ani în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci. Pentru mine, ieșirea din perioada aia cruntă a fost ca ieșirea din lagăr”.

Carmen Avram: A devenit periculos să ai o altă opinie!

„Eu am coșmaruri și astăzi despre ce a fost atunci. Pe mine acești doi ani din urmă m-au speriat cumplit pentru că dintr-o dată când te așteptai ca noi să ne fi așezat în democrație a devenit periculos să ai o altă opinie”, potrivit antena3.ro

Vezi si

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Vești pentru șoferi! Cei care au permisul suspendat ar putea avea parte de acest beneficiu

Dezastru pentru șoferi! Puteți primi amenzi colosale pentru această faptă

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments