Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ATENTIE ! Iata care sunt cele 50 de provocari ale jocului BALENA ALBASTRA si de ce sunt santajati copiii

Publicat

in

Grupurile morţii implică copii şi adolscenţi care, la sfârşitul jocului, trebuie să se sinucidă.

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Mulţi dintre adolescneţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

1. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f58”, pe mână 2. Trezeşte-te la ora 4.20 şi urmăreşte clipuri video de groază 3. Fă-ţi trei tăieturi longitudinale pe mână 4. Desenează o balenă pe o foaie de hârtie 5. Dacă eşti gata să devii o balenă, scrijeleşte-ţi cu o lamă pe picior „da” 6. Sarcină pe care mai întâi va trebui să o descifrezi 7. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f40”, pe mână 8. Scrie „#sunt o balenă” pe status 9. Va trebui să îţi depăşeşti o frică 10. Trezeşte-te la ora 4.20 şi mergi pe acoperişul unei clădiri 11. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, o balenă, pe mână 12. Urmăreşte clipuri psihedelice şi de groază toată ziua 13. Ascultă melodiile pe care ţi le trimite organizatorul 14. Taie-ţi buza 15. Înţeapă-ţi mâna cu un ac în repetate rânduri 16. Fă ceva care îţi provoacă durere 17. Mergi pe cel mai înalt acoperiş pe care îl găseşti şi stai pe marginea lui 18. Mergi pe un pod 19. Urcă-te pe o macara 20. Organizatorul te testează pentru a vedea dacă eşti o persoană de încredere 21. Vorbeşte cu un alt jucător pe Skype 22. Aşază-te pe marginea unui acoperiş, cu picioarele atârnate în aer 23. O altă sarcină de descifrat 24. Sarcină secretă 25. Întâlneşte-te cu un alt jucător 26. Organizatorul îţi spune ziua în care vei muri 27. Trezeşte-te la 4.20 şi mergi să stai pe calea ferată 28. Nu vorbi cu nimeni toată ziua 29. Fă-ţi jurământul că eşti „o balenă” 30-49. Trezeşte-te la  4.20 în fiecare dimineaţă, urmăreşte clipurile pe care le primeşti, fă-ţi o tăietură pe corp şi vorbeşte cu un alt jucător. 50. Misiunea este să te sinucizi.

Parintii si profesorii trebuie sa urmareasca atent copiii pentru ca oricare dintre aceste semne este un real pericol.

Reamintim faptul ca in judetul Arges, sapatamana trecuta, 10 copii, 9 din Curtea de Arges si unul din Harsesti au fost gasiti cu taieturi suspecte pe maini, inlcusiv IPJ Arges demarand o ancheta in acest caz.

De asemenea, si Inspectoratul Scolar a luat masuri prin organizarea de sedinte informative in acest sens iar la unele unitati de invatamant si parintii au fost chemati la scoala pentru a li se explica ce implica acest joc si ce masuri ar trebui luate.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Plafonarea prețurilor la gaze și energie electrică a produs reacții la nivel înalt!

Publicat

in

De

Plafonarea prețurilor la gaze și energie electrică care se anunțase inițial de Guvern că va fi eliminată a produs reacții la nivel înalt. 

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că a propus ca proiectul de lege de modificare a OUG 114 să conţină prevederi în domeniul energiei precum ridicarea barierelor de preţ la producător „pentru gazele naturale la 1 iulie 2020 şi pentru energia electrică la 31 decembrie 2020”.

„În ambele zone – şi de energie electrică, şi de gaze naturale -, OUG 114 a impus nişte bariere de preţ la achiziţia energiei electrice şi a gazului natural de la producător către furnizori. A scăzut preţul de achiziţie a energiei electrice şi a gazelor naturale pentru furnizori, dar la populaţia casnică preţul nu a scăzut. S-a creat o marjă mult mai mare pentru furnizori în a-şi mări profitul. Am propus Guvernului, în primă lectură, ridicarea acestor bariere de preţ la producător pentru gazele naturale la 1 iulie 2020 şi pentru energia electrică la 31 decembrie 2020”, a declarat Virgil Popescu, vineri seară, la finalul şedinţei de guvern.

Ministrul Economiei a vorbit şi despre ridicarea taxei de 2% impusă companiilor din energie pe cifra de afaceri, „o taxă în urma căreia s-au strâns peste 600 de milioane de lei în conturile ANRE”.

„Am propus Guvernului ca, cu aceşti bani, să se poată efectua proiecte în zona de energie, de eficienţă energetică şi să-i putem folosi şi pentru consumatorul vulnerabil, pentru că tot în cursul anului 2020 ne-am propus să definim consumatorul vulnerabil şi schema de finanţare a acestuia”, a mai adăugat Popescu.

Vezi și:

Proiectul a fost adoptat- Părinții pot cere bani statului

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Zuckerman s-a intors acasa!

Publicat

in

De

De profesie avocat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a informat MAE.

Adrian Zuckerman a fost confirmat în funcţie de Senatul american pe 20 noiembrie.

El îl înlocuieşte la Bucureşti pe Hans Klemm care a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015.

Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”, şeful statului subliniind în cadrul ceremoniei desfăşurate la Palatul Cotroceni că oficialul american este un „profesionist”, cu o contribuţie „extraordinară la dezvoltarea relaţiilor” bilaterale româno-americane.

„Domnule ambasador, la acest moment, în care misiunea dumneavoastră la Bucureşti se apropie de sfârşit, Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii este mai solid şi mai dinamic decât în orice moment din istoria sa. Marcarea, în 2020, a 140 de ani de relaţii diplomatice dintre ţările noastre are loc într-un context bilateral de care putem să fim mândri”, declara Iohannis.

Hans Klemm a arătat că pe parcursul celor patru ani de mandat printre priorităţile sale s-au numărat: promovarea securităţii naţionale a SUA în colaborare cu aliatul său, promovarea democraţiei şi consolidarea instituţiilor democratice, sprijinirea libertăţii de exprimare şi a cultelor religioase, susţinerea statului de drept şi lupta împotriva corupţiei, promovarea prosperităţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend