spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ATENTIE ! Iata care sunt cele 50 de provocari ale jocului BALENA ALBASTRA si de ce sunt santajati copiii

Facebook Twitter Google+
ATENTIE ! Iata care sunt cele 50 de provocari ale jocului BALENA ALBASTRA si de ce sunt santajati copiii

Grupurile morţii implică copii şi adolscenţi care, la sfârşitul jocului, trebuie să se sinucidă.

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Mulţi dintre adolescneţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

1. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f58”, pe mână 2. Trezeşte-te la ora 4.20 şi urmăreşte clipuri video de groază 3. Fă-ţi trei tăieturi longitudinale pe mână 4. Desenează o balenă pe o foaie de hârtie 5. Dacă eşti gata să devii o balenă, scrijeleşte-ţi cu o lamă pe picior „da” 6. Sarcină pe care mai întâi va trebui să o descifrezi 7. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f40”, pe mână 8. Scrie „#sunt o balenă” pe status 9. Va trebui să îţi depăşeşti o frică 10. Trezeşte-te la ora 4.20 şi mergi pe acoperişul unei clădiri 11. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, o balenă, pe mână 12. Urmăreşte clipuri psihedelice şi de groază toată ziua 13. Ascultă melodiile pe care ţi le trimite organizatorul 14. Taie-ţi buza 15. Înţeapă-ţi mâna cu un ac în repetate rânduri 16. Fă ceva care îţi provoacă durere 17. Mergi pe cel mai înalt acoperiş pe care îl găseşti şi stai pe marginea lui 18. Mergi pe un pod 19. Urcă-te pe o macara 20. Organizatorul te testează pentru a vedea dacă eşti o persoană de încredere 21. Vorbeşte cu un alt jucător pe Skype 22. Aşază-te pe marginea unui acoperiş, cu picioarele atârnate în aer 23. O altă sarcină de descifrat 24. Sarcină secretă 25. Întâlneşte-te cu un alt jucător 26. Organizatorul îţi spune ziua în care vei muri 27. Trezeşte-te la 4.20 şi mergi să stai pe calea ferată 28. Nu vorbi cu nimeni toată ziua 29. Fă-ţi jurământul că eşti „o balenă” 30-49. Trezeşte-te la  4.20 în fiecare dimineaţă, urmăreşte clipurile pe care le primeşti, fă-ţi o tăietură pe corp şi vorbeşte cu un alt jucător. 50. Misiunea este să te sinucizi.

Parintii si profesorii trebuie sa urmareasca atent copiii pentru ca oricare dintre aceste semne este un real pericol.

Reamintim faptul ca in judetul Arges, sapatamana trecuta, 10 copii, 9 din Curtea de Arges si unul din Harsesti au fost gasiti cu taieturi suspecte pe maini, inlcusiv IPJ Arges demarand o ancheta in acest caz.

De asemenea, si Inspectoratul Scolar a luat masuri prin organizarea de sedinte informative in acest sens iar la unele unitati de invatamant si parintii au fost chemati la scoala pentru a li se explica ce implica acest joc si ce masuri ar trebui luate.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....