spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ATENTIE ! Declarația 101 pentru impozitul pe profit trebuie depusă până pe 27 martie 

Facebook Twitter Google+
ATENTIE ! Declarația 101 pentru impozitul pe profit trebuie depusă până pe 27 martie 

– Va fi urmată de controale din partea ANAF
Formularul 101 a suferit câteva modificări față de varianta aplicabilă pentru anul 2015, dar, în general, sunt modificări care țin mai mult de formă, decât de fond. Potrivit companiei de consultanță și externalizare Accace, printre modificări se numără:
Au fost aliniate trimiterile la legislație cu articolele din noul Cod Fiscal (Legea 227/2015)
Nu mai este necesară prezentarea veniturilor și cheltuielilor extraordinare (se vor prezența separat doar veniturile și cheltuielile din exploatare și financiare)
Deducerea reprezentând amortizarea fiscală va fi prezentată mai detaliat, astfel s-au introdus categorii noi pentru a prezența amortizarea fiscală provenind de la mijloace fixe destinate preveniri accidentelor de muncă și bolilor profesionale, destinate înființării și funcționarii cabinetelor medicale sau de la mijloace fixe care au o valoarea mai mică decât limita stabilită prin hotărâre a guvernului.
Declarația se depune la organul fiscal competent pentru administrarea creanțelor fiscale datorate de către contribuabil. Declarația privind impozitul pe profit se completează cu ajutorul programului de asistență care poate fi descărcat de pe site-ul ANAF, www.anaf.ro, la secțiunea Servicii online→Declarații electronice→Descărcare declarații.
Formularul se depune la organul fiscal competent, în format PDF, cu fișier XML atașat, pe suport CD, însoțit de formatul hârtie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, accesând adresa de internet www.e-guvernare.ro -Depunere declarații. Informații privind depunerea on-line a declarațiilor fiscale de către persoanele juridice se găsesc pe site-ul ANAF, www.anaf.ro, la secțiunea Servicii online→Declarații electronice→Informații depunere declarații persoane juridice.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....