Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

ATENŢIE ! DE AZI, RESTRICȚII TRAFIC DN 7, Rm.Vâlcea- Piteşti ! RECOMANDĂRILE POLIŢIEI

Publicat

in

Începând cu 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morărești, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+250m – km.152+330m. De asemenea, începând cu 15 aprilie a.c., pe acelaşi drum naţional, pe raza comunei Morăreşti, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+470m – km.152+550m.

Începând cu data de 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+250m şi km.152+330m, pe o perioadă de 75 de zile, pe sensul de mers Rm.Vâlcea spre Piteşti, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 30km/h.

De asemenea, începând cu data de 15 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+470m şi km.152+550m, pe o perioadă de 75 de zile, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor.

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, pot folosi ca rute ocolitoare:

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DJ 678A Tigveni – DN 7 Vărzaru, respectiv

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DN 7 comuna Blidari, județul Vâlcea.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

Adăpost de animale, distrus de flăcări! 7 cai au murit în incendiu

Publicat

in

Mai multe animale și-au pierdut viața, în această seară, într-un incendiu care a cuprins un adăpost din Pitești, de pe strada Turcești. Mai mulți pompieri s-au luptat timp de două ore cu flăcările şi au reușit să salveze o parte din animale.

Un adăpost de cai, de 150 mp, a fost distrus de flăcări în urma incendiului. La fața locului au intervenit 3 echipaje ale pompierilor cu 3 autospeciale de stingere. Au participat 17 subofițeri și un student aflat în stagiul de practică. La sosirea echipajelor ardea violent construcția din lemn și alte materiale combustibile. Din cauza vântului exista posibilitatea propagării la vecinătăţi. S-a acționat pentru protejarea construcțiilor vecine și pentru lichidarea incendiului.

În incendiu au fost surprinse de flăcări și câteva cabaline care nu au mai putut fi evacuate. Și-au pierdut viața 7 cai. În urma incendiului, au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje pe aproximativ 150 mp,  respectiv 2000 kg de furaje. Intervenția pompierilor a durat aproximativ 2 ore.

Conform ISU Argeș, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor defect sau neizolat corespunzător.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

Vlaicu Vodă, un liceu în stare de șoc – Elevul Marius a fost găsit mort – URMA SĂ DEA BAC-ul anul acesta

Publicat

in

De

Tragedie la Curtea de Argeș! Marius Florea, elevul de la Colegiul Vlaicu Vodă din Curtea de Argeș dispărut în urmă cu două zile, a fost găsit în urma cu puțin decedat. Politia anunta ca un echipaj mixt din cadrul echipelor de cautare l-a gasit pe baiat decedat intr-o zona impadurita de langa raul Arges, langa un stalp de inalta tensiune. La prima vedere, nu prezinta urme de electrocutare. Cercetarea la fata locului este in curs Reprezentanții IPJ Argeș continua cercetarile si iau in calcul toate variantele. Potrivit primelor informatii, acesta s-ar sinucis.

Vestea mortii lui Marius a șocat pe toți cei de la Colegiul Vlaicu Vodă, acolo unde Marius era elev. Elevi si profesori, multi dintre ei in lacrimi, incearca, acum, sa gaseasca explicatia gestului lui Marius. ” Era un copil de nota 10 si la propriu si la figurat. Era un pic mai retras, parea ca il macina ceva dar era un bun prieten si coleg. Suntem șocați, nu ne vine sa credem, nici macar varianta cu problemele in famile generate de tatal sau, asa cum s-a zvonit. Urma se dam bacul impreuna, anul acesta !”, ne-a declarat un coleg al lui Marius.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend