spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Atenţie! Ce mutare face Klaus Iohannis miercuri

Facebook Twitter Google+
Atenţie! Ce mutare face Klaus Iohannis miercuri

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va face o mutare importantă miercuri, 23 ianuarie. Şeful statului se deplaseayă la Iaşi, cu o zi înaintea evenimentelor oficiale organizate în oraş, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.

La ora 17:30, şeful statului va depune o coroană de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Mănăstirea „Sfinţii Trei Ierarhi”, din Iaşi.

La 18:00, preşedintele Iohannis va fi prezent la evenimentul organizat cu prilejul declarării Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României”, la Palatul Culturii din Iaşi.

Potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială, şeful statului va participa la Ceremonia semnării decretelor de decorare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, a Complexului Muzeal Naţional „Moldova” din Iaşi şi a Operei Naţionale Române din Iaşi.

Totodată, va avea loc înmânarea copiei Decretului de promulgare a Legii pentru declararea Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României”; iar preşedintele va rosti o alocuţiune.

Vezi şi EXCLUSIV Detaliu neștiut despre operația lui Mihai Bobonete: Suma pe care a plătit-o actorul pentru intervenția chirurgicală suferită

Klaus Iohannis s-a dat de gol! Semnalul că o va accepta pe Olguța Vasilescu în Guvern (analiză)

SURSE Dezvăluire-bombă din interiorul ANPC! ‘Lupul paznic la oi’ – Ce vânzări ilegale s-ar face

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments