spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ATENTIE ARGESENI! Vi se pregateste un nou impozit

Facebook Twitter Google+
ATENTIE ARGESENI! Vi se pregateste un nou impozit

Guvernul pregătește impozitarea cu 3% a moștenirilor sau donațiilor care depășesc ca valoare suma de 100 de mii de euro.

Sumele sau bunurile, inclusiv titluri de valoare și aur financiar, primite cu titlu de moștenire ori donație sunt pregătite să fie impozitate cu 3% dacă depășesc valoarea de 100.000 de euro.

Același impozit e pregătit să fie introdus și pentru veniturile realizate de către proprietarii imobilelor naționalizate la prima tranzacționare a acțiunile emise de Fondul Proprietatea și pe care le-au primit în schimbul acestor imobile.

Guvernul a pregătit introducerea acestei limite valorice peste care va fi aplicat impozitul de 3% într-un draft de modificare a Codului Fiscal, aflat în discuție și obținut din surse guvenamentale.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments