spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Atac armat asupra unui deputat de Arges – S-au tras 7 gloante

Facebook Twitter Google+
Atac armat asupra unui deputat de Arges – S-au tras 7 gloante

În această după-amiază, de la cabinetul deputatului Cătălin Rădulescu s-a remis  un comunicat de presă (trimis de şefa sa de cabinet, Alina Eftimie), în care se afirmă, nici mai mult, nici mai puţin, decât că deputatul ar fi fost victima unui atac armat.

„Recent întors din Israel, deputatul Cătălin Rădulescu a găsit automobilul personal vandalizat, mai exact în geamul din stânga spate s-a tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori.
Asta înseamnă o ameninţare directă la adresa deputatului sau un mesaj vis-à-vis de postările avute pe pagina personală de facebook împotriva abuzurilor procurorilor şi abuzurilor ambasadorilor, sau în urma vizitei din Israel.

„Este regretabil că într-un aşa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integri şi vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoşi din viaţa politică, ori în mod mafiot, clasic (aşa cum mi se întâmplă mie acum), sunt ameninţaţi telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în maşină pentru a fi intimidaţi.
Nu vor reuşi niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o ameninţare directă către mine şi familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat şi distrugere de bunuri, şi voi cere protecţie pentru mine şi întrega familie. Aşa cum mulţi o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor stalinişti, care folosesc metode vechi, staliniste, să ameninţe şi să îndepărteze liderii politici demni şi naţionalişti, patrioţi, care nu vor ca ţara lor să fie o colonie, ci o ţară independentă.”- a declarat deputatul Cătălin Rădulescu”.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....