Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Atac armat asupra unui deputat de Arges – S-au tras 7 gloante

Publicat

in

În această după-amiază, de la cabinetul deputatului Cătălin Rădulescu s-a remis  un comunicat de presă (trimis de şefa sa de cabinet, Alina Eftimie), în care se afirmă, nici mai mult, nici mai puţin, decât că deputatul ar fi fost victima unui atac armat.

„Recent întors din Israel, deputatul Cătălin Rădulescu a găsit automobilul personal vandalizat, mai exact în geamul din stânga spate s-a tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori.
Asta înseamnă o ameninţare directă la adresa deputatului sau un mesaj vis-à-vis de postările avute pe pagina personală de facebook împotriva abuzurilor procurorilor şi abuzurilor ambasadorilor, sau în urma vizitei din Israel.

„Este regretabil că într-un aşa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integri şi vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoşi din viaţa politică, ori în mod mafiot, clasic (aşa cum mi se întâmplă mie acum), sunt ameninţaţi telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în maşină pentru a fi intimidaţi.
Nu vor reuşi niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o ameninţare directă către mine şi familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat şi distrugere de bunuri, şi voi cere protecţie pentru mine şi întrega familie. Aşa cum mulţi o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor stalinişti, care folosesc metode vechi, staliniste, să ameninţe şi să îndepărteze liderii politici demni şi naţionalişti, patrioţi, care nu vor ca ţara lor să fie o colonie, ci o ţară independentă.”- a declarat deputatul Cătălin Rădulescu”.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Anunț de ultimă oră! 182 de persoane sunt în carantină în România, iar 8.231 sunt izolate la domiciliu

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, că în România 182 de persoane sunt în carantină, iar alte peste 8.200 sunt izolate la domiciliu.

„În acest moment, 182 de persoane se află în carantină, iar 8.231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu”, au anunţat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit acestora, de la deschiderea linie speciale dedicate celor carere doresc să afle informații despre prevenirea infecției cu noul coronavirus au fost înregistrate 3.611 apeluri. Lunia a fost pusă în funcțiune joi, dar autoritățile au anunțat că aceasta nu este o linie dedicată urgențelor.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, și operatorii 112 au primit multe apeluri: în ultimele 24 de ore. Astfel, au fost primite 135 de apeluri, cele mai multe, 33, din București, conform Mediafax.ro

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cîțu vrea la guvernare cu orice preț: ‘s-a luat decizia formării unei echipe de negociere’

Publicat

in

De

Premierul propus, Florin Cîțu, a spus, după ședinața Biroului Executiv al PNL, că s-a luat decizia formării unei echipe de negociere pentru a începe discuțiile cu celelalte partide parlamentare cu scopul formării unei majorități.

Premierul propus a spus că discuțiile vor avea loc începând de săptămâna viitoare.

„Sper ca PSD să nu mai tergiverseze calendarul. Astăzi depunem programul de guvernare și lista miniștrilor. Azi am prezentat lista guvernului și programul de guvernare. (…) Le vom depune azi (vineri – n.red.) în Parlament. Lucian Heiuș este propus ministru al Finanțelor. Este un om care știe foarte bine ce înseamnă finanțele”, a declarat Cîțu.

Actualul ministrul interimar al Finanțelor a spus la anterioarele audieri pentru Guvern a reușit să convingă toți parlamentarii care nu făceau parte din Partidul Social Democrat.

„Am convins tot ce nu era PSD la audieri, la fiecare vot în comisii a fost egalitate. Să convingi PSD e mai greu, dar vom încerca”, a spus Cîțu.

Conform sursei citate, sunt câteva modificări în programul de guvernare, la capitolele Transporturi, legate de CFR Marfă, și Sănătate, având în vederea situația coronavirusului.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend