Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Astazi, sedinta a Consiliului Local Curtea de Arges – VENITI SA VA VEDETI ALESII IN ACTIUNE ?

Publicat

in

Consilierii din Curtea de Argesse intalanesc astazi, de la ora, 14:00, in cadrul unei sedinte de indata convocate de primarul Constantin Panturescu. Potrivit informatiilor, tema este una despre care ziarul nostru a scris insistent in ultima perioada.

Reamintim ca sedintele Consilului Local sunt publice asa ca, daca aveti timp si interes in a afla cum se descurca alesii vostri si primarul, sunteti asteptati astazi, la ora 14:00, la sediul Primariei Curtea de Arges, in sala mare de sedinte de la parter.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Consilierii Șerban, Păunescu și Deaconu, direct în conducerea PNL Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În urma cu putin timp, s-au finalizat, și pentru Curtea de Argeș, negocierile privind alipirea Partidului pentru Argeș si Muscel la Partidul National Liberal. Așa se face că, după lungi discuții purtate intre conducerile judetene ale celor doua partide, consilierii locali Ion Șerban, Ionel Păunescu și Marius Deaconu sunt din aceasta seară, oficial, membri cu drepturi depline ai PNL. Mai mult, cei trei au obtinut și functii în conducerea organizației locale, mai exact ei devenind membri ai Biroului Permanent Local, precum cei de la Bradu sau Mioveni. Acest lucru a fost posibil după ce, in urma negocierilor, Șerban, Păunescu și Deaconu au obtinut statutul de liberali cu 4 ani vechime in PNL.

Potrivit art. 37 din statutul PNL, Organizația locală este condusă de un Comitet de Coordonare Local (CCL), care este organismul de decizie politică și care se întrunește trimestrial, precum și de un Birou Politic Local (BPL), care pune în practică hotărârile CCL și care se întrunește lunar.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Curtea de Argeș, Poliția a verificat zeci de firme – PAZNICI AMENDAȚI

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au verificat modul de desfășurare a pazei, la obiectivele asigurate cu pază umană de pe raza de competență, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori.

Au fost verificate un număr de 23 de obiective, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.700 de lei, conform Legii 333/2003R, privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor. La toate unităţile s-a procedat la instruirea agenților de pază cu privire la modul de desfășurare al serviciului, precum și respectarea consemnului general și particular al postului.

Reamintim că, în conformitate cu HG 301/2012, în situația depistării, de două ori în decurs de șase luni, a unui agent de pază care nu respectă obligațiile specifice personalului de pază, pe lângă sancțiunea contravențională, se aplică și măsura complementară a retragerii, pentru o perioadă de un an de zile, a avizului de pază în baza căruia își desfășoară activitatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend