spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Astazi – S-au impartit bani de la bugetul local – Vezi cine a primit !

Facebook Twitter Google+
Astazi – S-au impartit bani de la bugetul local – Vezi cine a primit !

Sedintǎ de urgenţǎ a consilierilor locali din Curtea de Argeş în aceastǎ dimineata. Alesii locali s-au intalnit la ora 09.00 pentru a vota o rectificare de buget ce implica majorarea creditelor bugetare catre institutiile de invatamant din municipiu.

Sumele de bani cǎtre scoli si grǎdiniţe au fost acordate în special pentu influenţele cheltuielilor cu salariile si contributiile aferente si cu cheltuielile cu hotararile judecatoresti in invatamantul preuniversitar de stat.

Conform hotararii aprobate astazi s0au suplimentat creditele bugetare cu suma de 25.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal la Serviciul Public Piete Targuri si Oboare, la Protectia Mediului s-a suplimentat cu suma de 120.000 lei iar 20.000 lei au fost dati pentru ecarisaj.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....