Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Astăzi, la Pitești, Partidul Alternativa Dreaptă deschide filiala judeţeană AD Argeş

Publicat

in

Partidul Alternativa Dreaptă, partid autentic de Dreapta, deschide la Piteşti filiala judeţeană AD – primul pas practic din procesul de pregătire, organizare şi dezvoltare  instituţională, în vederea participării la alegerile locale din acest an. Evenimentul are loc astăzi, 28 februarie a.c., între orele 11 a.m. şi 1 p.m., în incinta Hotel Alcadibo, sala de festivităţi – parter.

Alături de echipa locală de coordonare girată de Doamna Georgeta Janţă, pregătim pentru Argeş candidaţii la funcţiile publice de preşedinte C.J., primari, consilieri judeţeni şi locali. Pe măsură ce echipele se vor forma, vom anunţa public candidaturile asumate.

La eveniment sunt invitaţi şi vor participa Adela Mîrza şi Traian Rânja, co-preşedinţi AD, alături de invitaţi speciali – lideri ai altor partide de Dreapta – şi de candidaţi confirmaţi ai AD din zone apropiate Argeşului, cum ar fi Emil Iulian Mladin, din Craiova, antreprenor, candidat AD la funcţia de primar şi Valentin Licxandru, AD Bucureşti.

Proiectul AD pentru alegerile locale din Argeş (şi nu numai) este unul larg, care vizează participarea partidelor de Dreapta la alegerile locale din 2020, printr-o formulă agreată instituţional, pentru a maximiza şansele fiecărui candidat şi pentru a declanşa începerea procesului de primenire reală a clasei politice româneşti.

Ca opţiune clară de vot pentru  români, Alternativa Dreaptă pregăteşte echipele interne de partid  pentru alegerile locale. AD salută alăturarea şi motivaţiile proaspeţilor colegi din Argeş şi îi invită pe toţi argeşenii care vor să se implice la nivel local în alegeri pentru funcţiile de primari şi consilieri şi care se regăsesc în valorile AD să ia legătura cu noi prin e-mail, telefonic şi prin reţele sociale.

www.alternativadreapta.ro

https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/contact@alternativadreapta.eu

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban, despre plafonarea prețurilor la alimente: ‘Dacă producătorul a crescut prețul, eu nu pot să impun să nu dea la un preț’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seară, că se face ”o analiză serioasă” în ceea ce priveşte plafonarea preţurilor la alimente, dar afirmă că multe produse vin din import, iar dacă producătorul a crescut preţul nu se poate impune un preţ în România.

Ludovic Orba a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, despre posibilitatea plafonării preţurilor la alimente şi a spus: ”Suntem în curs de analiză. Facem o evaluare foarte serioasă. O mare parte dintre produsele alimentare de pe piaţa românească provin din import. Dacă producătorul a crescut preţul, eu nu pot să impun să nu dea la un preţ, dacă el cumpără la un preţ mai mare”.

Premierul a precizat că nu pot fi puse preţuri ”din burtă”.

”Nu poţi să impui un preţ din burtă pentru că produsele vor dispărea de pe piaţă şi vor fi vânduse pe pieţele ilegale. Abia atunci apare o penurie alimentară. Eu nu pot să fixez preţul la cartoful sau la mărul care vine din Polonia. Pe anumite categorii de produse, cum ar fi cele de dezinfecţie, într-adevăr aici au luat-o razna preţurile. Dar dacă sunt produse în România, preţul nu a crescut foarte mult. Trebuie văzut adaosul comercial şi trebuie făcută o analiză”, a mai spus Orban.

În ceea ce priveşte produsele pentru dezinfecţie şi sistemul medical, Orban a spus că ”soluţia este să dăm drumul la producţie”.
”Până acum ne-am împiedicat de comitete şi comisii”, a mai declarat premierul, conform news.ro

Vezi și:

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici trece la acuze dure: ”o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt”

Publicat

in

De

Eugen Teodorovici trece la acuze dure la adresa autorităților! ”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”

”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”, a scris luni Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Ce este mai RĂU, mai GRAV și mai CINIC? Că o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt, că nu au acționat imediat, că ne-au mințit în speranța că noi nu vom avea ghinion ca alții sau că nici măcar acum nu sunt în stare să ia niște MĂSURI FERME care să salveze populația!?

Că ăștia încă se gândesc la viitorul lor politic care ar putea avea de suferit din cauza unor restricții mai dure!?”, a mai scris acesta.

”Nu mai e timp, Iohannis, de exerciții de imagine și de mesaje sforăitoare! E bine și cu imnul național al României, însă doar cu intonarea acestuia pe străzi nu oprim virusul, nu testăm și nu protejăm cadrele medicale și populația, nu salvăm bolnavii și nu producem echipamente de protecție!

Nu mai sunt suficiente mesajele de încurajare pentru că NU MAI ESTE TIMP!

Acum trebuie să luați cele mai URGENTE și FERME MĂSURI! Trebuie să DAŢI ORDINELE pe care nu le-ați dat atunci când era momentul și pe acelea pe care încă evitaţi să le dați!”, cere Eugen Teodorovici.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend