Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Asta ne mai trebuia! Autogară lângă sediul Aquaterm – Poliţia trebuie să intervină urgent pe strada Mircea cel Bătrân

Publicat

in

mircea cel mareTot mai mulţi locuitori ai municipiului Curtea de Arges s-au arătat nemulţumiţi, ba, de-a dreptul revoltaţi de faptul că în plin centru al municipiului cu pretenţii regale, există  o stradă pe care abia se poate circula din cauza gropilor, o stradă folosită mai mult ca autogară pentru microbuzele care circulă pe ruta Curtea de Arges – Bascov, o stradă lăsată practic de izbeliste de autorităţile locale care parcă nu vor să ia măsuri pentru reabilitare ei.

Imaginile alăturate dovedesc ceea ce oamenii reclamă  este perfect adevărat, si anume că toată ziua o jumătate din carosabilul si asa ingust este ocupat de microbuzele care, pentru  că nu mai au voie să stationeze în parcare Bisericii Domnesti, blochează strada Mircea cel Mare.

Cât despre calitatea asfaltului si modul în care se circulă nu mai e nimic de comentat atâta vreme cât toată strada este brăzdată de gropi si santuri de diferite dimensiuni, mai ceva ca niste transee. „De obicei treceam pe aici in drum spre casă, era un fel de scurtătură dar acum prefer să ocolesc pe la Vidraru decât să îmi rup masina pe aici. Este varză drumul si e foarte agloemerat. La cât de mică e strada, sunt atâtea microbuze care numai regulamentar nu parchează…” ne-a declarat supărat un sofer care trecea prin zonă.

ghjita„E una dintre cele mai stricate străzi din municipiu”

Chestionat pe această temă, directorul Serviciului Public de Gospodărire Comunală, Ioan Ghiţă, a declarat redactorilor PROFIT că, într-adevăr, strada Mircea cel Mare este cea mai stricată stradă din municipiu, e drept, urmată îndeaproape de strada Vasile Lupu. Dacă se vor face lucrări si mai ales asfaltări pe cele două artere în această primăvară se va stabili abia după data de 12 februarie cand va fi discutat si aprobat atat bugetul local al municipiului cat si programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărire Comunală.

„Parcă îmi e si frică să mă mai apuc pe undeva de vreo asfaltare. Nu vedeti că după ce asfaltăm o strada, vine cineva in urmă si o sparge, ba pentru apă, ba pentru canalizare, ba pentru o avarie… Avem in vedere reabilitarea străzii Mircea cel Mare cât si Vasile Lupu pentru că pot spune că sunt cele mai stricate străzi din municipiu, nu mai au gropi, acolo sunt adevărate transee. Acum să vedem ce bani vom primi si ce program de lucru ne va fi aprobat pentru a incepe lucrările”, a declarat Ioan Ghiţă.

Iar dacă problema asfaltului va fi rezolvată în funcţie de buget, cea privind microbuzele parcate aiurea, s-ar putea rezolva fără prea mari cheltuieli, poate doar cu o mai mare vigilenţă a poliţistilor din Curtea de Arges si câteva amenzi celor care încalcă regulile.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Răspuns acid pentru Guvernul Orban! ‘Disperare este numele tuturor românilor’

Publicat

in

De

Replică adică pentru Guvernul Orban, mai exact pentru ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu!

După ce Cîțu le-a transmis PSD-iștilor să pună mâna pe care, fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a avut o reacție pe măsură.

Disperare, numele tău este PSD” spune domnul minstrul Cîțu. Nu domnule ministru. Disperare este numele copiilor cărora dumneavoastră nu vreți să le plătiți alocațiile de stat majorate. Disperare este numele seniorilor acestei țări cărora nu le spuneți clar dacă se va majora valoarea punctului de pensie de la 1265 de lei la 1775 de lei începând cu data de 01 septembrie 2020. Disperare este numele celor aproximativ un milion de cetățeni români cărora le-ați înghețat pensia minimă. Disperare este numele dascălilor acestei țări cărora dumneavoastră nu le spuneți clar dacă le veți majora salariile începând cu data de 01 septembrie 2020. Disperare este numele tuturor cetățenilor români cărora le-ați spus că sănătatea și educația nu sunt o prioritate pentru dumneavoastră. Disperare este numele tuturor cetățenilor români care se uită îngrijorați la dumneavoastră cum îndatorați această țară intr-un ritm alert. Disperarea este numele cetățenilor români care plătesc rate mai mari la credite din cauza iresponsabilității dumneavoastră. Și exemplele pot continua.

Și DA, disperare este numele tuturor cetățenilor români care așteaptă ca odată cu declanșarea alegerilor parlamentare anticipate să le promiteți orice, dar după reinstalarea la guvernare să nu vă țineți de cuvânt.

ANTICIPATE = AUSTERITATE

#minciună #nepăsare #austeritate”, a spus Marius Budăi, pe pagina de Facebook.

Anterior, Florin Cîțu a transmis următorul mesaj: „Disperare, numele tău este PSD! De câteva zile tot PSD-ul produce ştiri false pe teme economice la adresa mea. Socialiştilor, va dau un sfat. Puneţi mâna pe carte”.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

SCANDAL la CURTEA DE ARGEȘ! Angajat al primăriei, în direct la TV: „O GAȘCĂ 3 persoane CONDUCE totul în PRIMĂRIE !” – VIDEO

Publicat

in

De

A fost scandal monstru in primaria Curtea de Arges după ce un angajat al instituției, Toader Prodea, a intervenit in direct la televiziune, la emisiunea CHESTIUNI ARZĂTAORE de la Super TV, și a dezvaluit, revoltat, ce se petrece in primărie. Acesta a spus ca Primăria e condusa de o gasca de cateva persoane care dirijeaza tot ce se intampla în primărie și in oraș. Intrebat daca nu ii e teama ca va fi luat la rost după dezvaluirile sale in direct, acesta a precizat ca i s-a luat de tot ceea ce vede si simte in primărie, ca angajat, si a pomenit si de niste declaratii la DNA.

Cum era de asteptat, a doua zi, primarul Panturescu l-a convocat la prima ora pe angajatul Prodea l-a certat si l-a amenintat cu sanctiuni drastice pentru ca a avut curajul sa intre in direct la o televiziune si sa spuna adevarul despre grupul de interese din Primaria Curtea de Arges.

VIDEO MAI JOS. CURSOR la MIN 34

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE – PROTEST DE AMPLOARE ÎN FAȚA POLIȚIEI din ARGES ! COMISAR ȘEF ÎN VIZORUL MINISTRULUI – OAMENII VOR DREPTATEIntră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 18 februarie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend