spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asta ne mai trebuia! Autogară lângă sediul Aquaterm – Poliţia trebuie să intervină urgent pe strada Mircea cel Bătrân

Facebook Twitter Google+
Asta ne mai trebuia! Autogară lângă sediul Aquaterm – Poliţia trebuie să intervină urgent pe strada Mircea cel Bătrân

mircea cel mareTot mai mulţi locuitori ai municipiului Curtea de Arges s-au arătat nemulţumiţi, ba, de-a dreptul revoltaţi de faptul că în plin centru al municipiului cu pretenţii regale, există  o stradă pe care abia se poate circula din cauza gropilor, o stradă folosită mai mult ca autogară pentru microbuzele care circulă pe ruta Curtea de Arges – Bascov, o stradă lăsată practic de izbeliste de autorităţile locale care parcă nu vor să ia măsuri pentru reabilitare ei.

Imaginile alăturate dovedesc ceea ce oamenii reclamă  este perfect adevărat, si anume că toată ziua o jumătate din carosabilul si asa ingust este ocupat de microbuzele care, pentru  că nu mai au voie să stationeze în parcare Bisericii Domnesti, blochează strada Mircea cel Mare.

Cât despre calitatea asfaltului si modul în care se circulă nu mai e nimic de comentat atâta vreme cât toată strada este brăzdată de gropi si santuri de diferite dimensiuni, mai ceva ca niste transee. „De obicei treceam pe aici in drum spre casă, era un fel de scurtătură dar acum prefer să ocolesc pe la Vidraru decât să îmi rup masina pe aici. Este varză drumul si e foarte agloemerat. La cât de mică e strada, sunt atâtea microbuze care numai regulamentar nu parchează…” ne-a declarat supărat un sofer care trecea prin zonă.

ghjita„E una dintre cele mai stricate străzi din municipiu”

Chestionat pe această temă, directorul Serviciului Public de Gospodărire Comunală, Ioan Ghiţă, a declarat redactorilor PROFIT că, într-adevăr, strada Mircea cel Mare este cea mai stricată stradă din municipiu, e drept, urmată îndeaproape de strada Vasile Lupu. Dacă se vor face lucrări si mai ales asfaltări pe cele două artere în această primăvară se va stabili abia după data de 12 februarie cand va fi discutat si aprobat atat bugetul local al municipiului cat si programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărire Comunală.

„Parcă îmi e si frică să mă mai apuc pe undeva de vreo asfaltare. Nu vedeti că după ce asfaltăm o strada, vine cineva in urmă si o sparge, ba pentru apă, ba pentru canalizare, ba pentru o avarie… Avem in vedere reabilitarea străzii Mircea cel Mare cât si Vasile Lupu pentru că pot spune că sunt cele mai stricate străzi din municipiu, nu mai au gropi, acolo sunt adevărate transee. Acum să vedem ce bani vom primi si ce program de lucru ne va fi aprobat pentru a incepe lucrările”, a declarat Ioan Ghiţă.

Iar dacă problema asfaltului va fi rezolvată în funcţie de buget, cea privind microbuzele parcate aiurea, s-ar putea rezolva fără prea mari cheltuieli, poate doar cu o mai mare vigilenţă a poliţistilor din Curtea de Arges si câteva amenzi celor care încalcă regulile.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....