Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ASTA-L DOARE, ACUM, PE DAN MANU: să plătească o cotizație de mii de Euro la două Asociații Internaționale – NU VĂ E RUȘINE, DOTTORE ?

Publicat

in

Tupeul unora, mai ales in vremuri de criza cum este aceasta, a coronavirusului, intrece orice limite. Un tupeist notoriu este Dan Manu care va demonstra asta chiar azi, in cadrul sedintei de Consiliu Judetean. El va solicita aprobarea platii a circa 4.000 Euro din banii argesenilor drept cotizatie pe anul 2020 catre doua Asociatii Internationale. Este vorba de cotizatiile anuale pe acest an catre Asociația Internațională a Regiunilor Francofone si Adunarea Regiunilor Europene. Domnule Manu, chiar nu intelegeti ca Spitalele din subordinea CJ Argeș urla ca nu au masti, dezinfectanti si manusi si alte consumabile elemntare ? Nu intelegeti ca anul asta e compromis, adica PA, PA, fara plecari, vizite, congrese si ce o mai fi pe la aceste Asociatii ? Vreti sa va facem noi un calcul sa va spunem cate mii de masti, manusi si cati litri de dezinfectant puteti cumpara de acesti 4000 de Euro pe care vreti sa ii dati cotizatie pe acest an ratat celor doua Asociatii ? Demontsrati ca va pasa de argeseni si scoateti, naiba, de pe ordinea de zi cele doua proiecte de hotarare prin care va bateti joc de banii si situatia argesenilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! Primul caz de Coronavirus la Câmpulung – Angajată a unei firme

Publicat

in

De

Surse bine informate au confirmat, azi, ca o angajată a fabricii Lear Corporation, sucursala din Câmpulung, a fost testata pozitiv cu noul virus COVID-19. Femeia, în vârstă de 52 de ani, din Godeni, s-ar afla în stare gravă, iar astăzi ar fi fost transportată cu izoleta la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce ieri a ajuns cu simptome specifice virusului la spitalul din Câmpulung, secția de Boli Infecțioase. Rezultatul testului în cazul acesteia ar fi ieșit pozitiv. Cel mai probabil, colegii femeii care prezintă simptomele coronavirusului vor fi și ei supuși testării.

Reprezentanții Lear Corporation nu au putut fi contactați.

Revenim cu detalii..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Directorul de marketing în cadrul Dacia sare în ajutor: Da, am fi dispuşi să ajutăm statul cu orice ar fi nevoie!

Publicat

in

De

Companiile antreprenoriale sunt dispuse să furnizeze spitalelor ce este nevoie pentru a lupta împotriva coronavirusului, dar şi să fabrice alte produse şi spun că statul ar trebui să comunice din timp dacă este nevoie de materiale, echipa­mente sau medicamente.

Antreprenorii către guvern: Nu aşteptaţi să ajungem în situaţia Italiei. Suntem dispuşi să fabricăm orice produse consideră guvernul că este nevoie. „Statul ar trebui să comunice acum nevoile pe care le are şi nu are nicio scuză dacă nu face asta. Dacă Italia nu ştia ce să facă, noi ar trebui să ştim.“

„Acest moment este unul ce marchează întreaga ţară şi noi ne dorim să susţinem valorile româneşti, iar sănătatea oamenilor este cea mai importantă dintre toate, deci, da, am fi dispuşi să ajutăm statul cu orice ar fi nevoie, pornind de la produsele noastre până la fabricarea altor produse necesare“, a spus Claudia Burghelea, director de marketing în cadrul Dacia Plant din Braşov, unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare.

Deja sunt producători care au început să realizeze şi alte produse faţă de cele din portofoliu. De exemplu, producătorul de canapele şi saltele Taparo a achiziţionat o linie de producţie a măştilor la solicitarea Ministerului Economiei, iar producătorul de lenjerie Uniconf şi cel de cămăşi Braiconf au început la rândul lor să producă măşti, conform zf.ro.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend