spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asta da tupeu din partea deputaților !

Facebook Twitter Google+
Asta da tupeu din partea deputaților !

Conform sursei B1, Biroul Permanent al Camerei a admis ca deputații țării să-și folosească mașinile de servici în vacanță.

Astfel, anul acesta, deputații vor merge în vacanţă cu maşinile plătite de cetăţeni. În ultimii ani, aleşii nu au mai avut voie să folosească maşinile Parlamentului în concedii.

În urma deciziei, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.

“Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri’, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit B1.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....