Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Asta da tupeu din partea deputaților !

Publicat

in

Conform sursei B1, Biroul Permanent al Camerei a admis ca deputații țării să-și folosească mașinile de servici în vacanță.

Astfel, anul acesta, deputații vor merge în vacanţă cu maşinile plătite de cetăţeni. În ultimii ani, aleşii nu au mai avut voie să folosească maşinile Parlamentului în concedii.

În urma deciziei, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.

“Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri’, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit B1.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

STIREA CITITORULUI – Au tupeu şi la Curtea de Arges, doar sunt din Teleorman

Publicat

in

De

Un cititor al ziarului nostru care-si plimba copilasul in carucior pe Bulevardul Basarabilor,  a avut surpriya sa constate ca trotuarul era blocat de o masina pusă de-a curmezisul căii pietonale. Mai mult, masina bloca si o buna parte a partii carosabile, asa cum se vede si in imaginea trimisa de cititorul ziarului PROFIT. Dacă esti din Teleorman iti poti permite orice, chiar şi la Curtea de Argeş… Asta să fie concluzia ?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se caută voluntari pentru Let‘s Do It! Cea mai mare mişcare civică la nivel internaţional

Publicat

in

De

Pe 15 septembrie a.c, 150 de ţări din întreaga lume se unesc în cea mai ambiţioasă mişcare civică la nivel internaţional – World Cleanup Day. Milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deşeurile. România va organiza o Zi de Curăţenie Naţională pentru a şasea oară, după cele 5 acţiuni de succes desfăşurate începînd cu anul 2010. Let`s Do It, România! este cea mai mare mişcare socială din România – pînă acum, peste 1 400 000 de voluntari au participat la evenimentele Let`s Do It, Romania! şi au curăţat 18 000 de tone de deşeuri. Pentru organizarea acestei ample campanii de ecologizare, pînă pe 30 august sînt recrutaţi voluntari pentru echipa de organizare. De asemenea, în perioada 15 mai – 31 august, se realizează hărţile deşeurilor cu ajutorul aplicaţiei de mobil World Cleanup iar pînă pe 15 iulie, are loc mobilizarea partenerilor cheie – companii, autorităţi şi media. Pe 1 iulie se dă startul înscrierilor pentru Ziua de Curăţenie Naţională şi Globală care va fi pe 15 septembrie. Echipa Let`s Do It, România! recrutează voluntari pentru organizare atît pentru echipa centrală de la Bucureşti, cît şi pentru echipele locale din fiecare judeţ. Sînt căutaţi voluntari în domenii precum comunicare, IT, HR, fundraising, logistică, organizator de evenimente sau relaţia cu autorităţile publice. În acest moment, reţeaua naţională numără peste 100 de membri. Toţi cei interesaţi pot aplica pe site-ul letsdoitromania.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend