spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asistent universitar de la UPIT acuzat de trafic de influență

Facebook Twitter Google+
Asistent universitar de la UPIT acuzat de trafic de influență

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție S.J.A. Argeș au pus în executare un număr de două mandate de aducere emise de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pentru un asistent universitar de la Universitatea Pitești și un pentru președintele unei asociații județene. Cei doi sunt acuzati de trafic de influență și complicitate la trafic de influență.
Potrivit anchetatorilor , în cursul lunii noiembrie 2015, cei doi suspecți au pretins și primit de la o denunțătoare suma de 10.000 lei pentru a interveni pe lângă funcționari cu atribuții specifice pentru obținerea vizei de flotant în municipiul Pitești, înscrierea la un liceu pe listele unei minorități și promovarea unui examen, toate în scopul obținerii diplomei de bacalaureat de către G.M., preot într-un alt județ.
Urmare a probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru cele două persoane implicate în acest caz.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....