spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Aşchia nu sare departe de trunchi! Prinţul Harry, reacţie asemănătoare cu a mamei sale

Facebook Twitter Google+
Aşchia nu sare departe de trunchi! Prinţul Harry, reacţie asemănătoare cu a mamei sale

Paul Burrell, fostul majordom al Prinţesei Diana a vorbit despre asemănarea Prinţului Harry cu Lady Di, pe care a remarcat-o în atitudinea sa din urma scandalului lansat de tatăl lui Meghan Markle.

Paul, în vârstă de 60 de ani, susţine că “aşchia nu sare departe de trunchi” când vine vorba de Harry, explicând cât de furioasă ar fi fost Prinţesa Diana dacă cineva i-ar fi trădat încrederea. Acesta a sugerat că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, are ceva ce Lady Di nu a avut niciodată cât timp a făcut parte din familia regală, mai exact, un bărbat care să-i fie alături şi care să o adore cu adevărat.

Într-un interviu pentru new!magazine, fostul majordom a declarat că şi Prinţesa Diana s-a aflat în situaţii similare, când lumea vorbea despre ea, iar ea îi îndepărta complet şi îi făcea să tacă. De asemenea, Paul susţine că viaţa lui Meghan Markle nu va fi deloc uşoară, mai ales că tatăl ei nu ştie cum să se comporte, iar dacă vrea ca el şi fiica sa să se apropie din nou, acesta trebuie să înveţe să fie tăcut. Într

“Săracul Thomas Markle nu ştie cum să se comporte. Este pierdut. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să fie tăcut şi să caute să se înţeleagă cu fiica sa.Cineva trebuie să rezolve asta înainte să devină mai rău. Din fericire, mama lui Meghan a supravieţuit cu demnitate şi stil. Aşa se face”, a declarat Paul Burrell într-un interviu pentru Yahoo News.

În urmă cu puţin timp, Meghan Markle a rupt orice legătură cu tatăl său, după ce acesta s-a pezentat în cadrul unei emisiuni tv unde a oferit detalii despre conversaţiile sale purtate cu Prinţul Harry. Tot de atunci, Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, tatăl Ducesei de Sussex critică familia regală şi îşi atacă fiica, aruncând cu noroi în ea pentru decizia pe care a luat-o.

“Refuz să tac. Cel mai mult mă enervează gradul de superioritate al lui Meghan. Ar fi nimic fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Tot ceea ce este Meghan, eu am făcut-o”, a declarat Thomas Markle.

Thomas Markle a mai spus că ar fi mai uşor pentru Meghan dacă el ar muri şi asta pentru că toată lumea ar compătimi-o.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....