Conecteaza-te cu noi

Presa AG

O super galerie pentru fetele noastre nu s-a mai văzut! N-ai să crezi de cine vor fi susţinute handbalistele piteştene la meciul cu Slatina

Publicat

in

handbal feteHandbaliştele de la SCM Universitatea Piteşti vor avea o galerie aparte la meciul de campionat de sâmbătă, cu CSM Slatina. Nu mai puţin de 18 deţinuţi care-şi ispăşesc pedeapsa la Penitenciarul Colibaşi vor fi prezenţi în tribună, la meciul cu pricina, joc programat să se desfăşoare în sala de sport de pe Gh. Doja, cu începere de la ora 11. Informaţia ne-a fost confirmată de surse abilitate din cadrul Penitenciarului Colibaşi. „Ca urmare a invitaţiei primite de la directorul Clubului Sportiv Universitar, 18 persoane private de libertate încadrate în regimul deschis de detenţie, custodiate de Penitenciarul Colibaşi, vor participa în calitate de spectatori la acest meci.”, se arată într-un comunicat de presă semnat de conducerea penitenciarului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Decanul Constantin Bărbulescu face apel pentru conservarea şi valorificarea patrimoniului judeţului Argeş

Publicat

in

Pe 3 mai, jurnaliştii din Piteşti au sărbătorit Ziua Mondială a Libertăţii Presei printr-o primă ediţie dedicată acestui eveniment, la iniţiativa prefectului Cristian Soare.
Ca reprezentanţi ai autorităţilor publice,alături de Cristian Soare au mai fost subprefectul Emilian Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Florin Tecău , decanul Constantin Bărbulescu, directorul Bibliotecii Judeţene Argeş, Mihail Sachelarie dar şi reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate.
Pentru decanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, Constantin Bărbulescu, doctor în istorie, există o mare asemănare între istoricul care studiază în biblioteci, în arhive şi omul de presă.Şi unul şi celălat formează opinii, formează societatea şi formează cetăţeanul. Şi unul şi celălalt, în activitatea sa profesională, trebuie să se conducă după un vechi dicton : fără ură şi fără părtinire.
Constantin Bărbulescu precizează că, de multe ori, presa a reuşit să schimbe societatea românescă prin viziunea şi dorinţa pe care le-a avut, de a fi mai bine.
„Presa face istorie – nu sunt vorbe mari ” a spus Constantin Bărbulescu şi „presa este o putere în stat … totul este să-şi dorească să canalizeze cetăţeanul şi omul politic spre a deveni om de stat, şi atunci, în mod sigur, România se va îndrepta spre o cale mai bună” a spus acesta.
Decanul doreşte creşterea calităţii actului educaţional în instituţia pentru care lucrează şi este de părere că judeţul Argeş şi întreaga regiune are nevoie de Universitatea de Stat din Piteşti nu doar ca instituţie de educaţie ci şi ca instituţie de cultură, având şi rolul de a forma cetăţeni nu doar de a forma studenţi şi a-i licenţia.
Constantin Bărbulescu a făcut şi un apel pentru păstrarea şi valorificarea patrimoniului judeţului.
„Aş dori ca domniile voastre să vă aplecaţi tot mai mult asupra a ceea ce înseamnă patrimoniul acestui judeţ. Este o zonă extraordinară pe care o putem valorifica şi pe care dumneavoastră o puteţi apăra de tot ceea ce înseamnă transformări ale unei societăţi contemporane” a declarat decanul de la Universitatea Piteşti.

imageedit_7_7570092212

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Câmpulungul are încă un post de radio local

Publicat

in

Consiliul Naţional al Audovizualului a ajuns la o decizie finală privind atribuirea frecvenţei de 94,1 Fm. Câştigătorea, decisă după încă o rundă de votare, este firma Intexprim deţinută de omul de afaceri muscelean Gheorghe Pristavu. “Gil”, aşa cum este alintat de prieteni, nu este la prima experienţă în peisajul media. Ba dimpotrivă, poate fi considerat un deschizător de drumuri, întrucât încă din anul 1996 acesta a pus bazele primului post local de televiziune, “Muscel Tv”. Noul post de radio, intitulat “Muscel Fm” are un termen de punere în funcţiune de maxim doi ani. Le dorim noilor noştri colegi de breaslă, audiţie plăcută !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend