spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asa da! Ocolul a dat in judecată hoţii de lemne si le cere transformarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii

Facebook Twitter Google+
Asa da! Ocolul a dat in judecată hoţii de lemne si le cere transformarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii

Reprezentanţii Ocolului Silvic Curtea de Arges au găsit o soluţie prin care hoţii de lemne să fie pedepsiti. Cum  o parte dintre cei care au fost prinsi cu lemne pentru care nu aveau acte nu au avut bani pentru a-si achita amenzile care le-au fost aplicate, acum riscă să muncească în folosul comunităţii pentru ilegalităţile pe care le-au făcut.

Numai astăzi, 3 februarie 2015, la Judecătoria Curtea de Arges au fost inregistrate trei dosare noi prin care Regian Naţională a Pădurilor Romsilva prin Deirecţia Silvică Arges pentru Ocolul Silvic Curtea de Arges cere inlocuirea proceselor verbale de sancţiune cu ore de muncă în folosul comunităţii.

Deocamdată nu s-a stabilit data la care se vor judeca dosarele, cert este că hoţii pot fi trasi la răspundere in acest fel. De asemenea, se pare că acest gen de procese vor mai fi deschise având în vedere că în ultima perioadă tot mai mulţi argeseni sunt prinsi furând diferite cantităţi de lemne din proprietatea Ocolului Silvic Curtea de Arges si nu numai.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....