spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asa da! La Mioveni facturile pentru utilitati sunt trimise pe email

Facebook Twitter Google+
Asa da! La Mioveni facturile pentru utilitati sunt trimise pe email

De acum înainte, abonații S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pot primi factura de utilități direct pe email. Pentru a manevra mai ușor factura și pentru a economisi timp, puteți opta să primiți factura emisă de către S.Ed.C. Mioveni direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. Facturile electronice sunt ceva obişnuit în statele vest-europene, iar în ultimii ani au devenit tot mai populare şi la noi, mai ales în rândul celor care utilizează frecvent calculatorul sau metodele electronice de plată. Pentru asta tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email la adresa facturare@sedc-mioveni.ro, care să conțină următoarele date:

1. Numărul și data încheierii Contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare;
2. Numele și prenumele titularului de contract;
sau
1. Numărul unei facturi emise de societatea noastră către dumneavoastră pentru locul de consum;
2. Numele și prenumele abonatului.

În cazul în care dețineți mai multe locuri de consum, aceste date trebuie trimise pentru fiecare dintre ele. Specificați adresa de email pe care doriți să primiți factura, dacă aceasta este diferită de cea de pe care trimiteți solicitarea. Începând cu următoarea factură veți primi un email care va conține factura în format PDF.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....