spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Asa cum cere legea, luni la ora 11 se dezbate public bugetul local la Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Asa cum cere legea, luni la ora 11 se dezbate public bugetul local la Curtea de Arges

Primarul municipiului Curtea de Arges si Consiliul Local informează că luni, 9  februarie, la ora 11.00,  în sala multifuncţională a primăriei  va avea loc dezbaterea publică pe marginea bugetului local pentru anul 2015.

La aceasta sunt asteptati să participe toti argesenii care au propuneri de lucrări sau investiţii, care au probleme ce pot fi rezolvate de administraţia publică în zonele în are locuiesc, diretorii de instituţii sau reprezentanţii media.

Consilierii locali care de asemenea vor foi si ei prezenţi vor lua la cunostinta de aceste probleme, urmand să le discute, impreună cu directorul economic al primăriei în sedintele de comisii care vor avea loc săptămâna viitoare.

Sedinta extraordinară a consiliului local Curtea de Arges în cadrul căreia va fi aprobat bugetul local va avea loc pe data de 12 februarie.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....