spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argeşenii vor orasul luminat de Sf Maria

Facebook Twitter Google+
Argeşenii vor orasul luminat de Sf Maria

»In numele unui grup de contribuabili ai urbei va rog ca atunci cand treceti pe bulevardul Barsarabilor sava uitati si in sus. Veti vedea astfel ca luminile instalate in decembrie zac si acum prin pomi si astfel se degradeaza de la ploi si in curand soare si caldura, astfel ca vom fi foarte bucurosi cand vom afla la sfarsitului anului ca veti cumpara noi luminite cu cateva zeci de mii de euro din banii nostri. Va rugam ca macar acum, in preajma zilei Martisorului sa le aprindeti astfel incat sa uram doamnelor si domnisoarelor pa langa o ‘ Primavara Frumoasa’ si traditionalul ‘ Craciun Fericit’. Si ocazii vor mai fi: Pastele, sf Marie si de ce nu inceputul anului scolar.
Cu multumiri pt gospodarirea banului public’ Contribuabil din C Arges.

Acesta este mesajul unui argesean adresat primariei Curtea de Arges, mesaj prin care atrage atentia ca, nici acum, in plina primavara, instalatiile luminoase nu au disparut din copacii de prin cartiere si nici de la toate institutiile publice.

E drept, o mare parte dintre ele au fost date jos insa sunt destul locuri unde mai troneaza, si, cine stie, poate vor fi aprinse de Zilele Municipiului.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....