spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Argesenii vor mai mult de la Jandarmerie – Oamenii vor sa fie capturati marii praduitori ai padurilor

Facebook Twitter Google+
Argesenii vor mai mult de la Jandarmerie – Oamenii vor sa fie capturati marii praduitori ai padurilor

O actiune a jandarmilor argeseni, desfasurata la inceputul acestei saptamani,  pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul tăierii, circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, a reusit sa infurie sute de argeseni. Actiuneaoamenilor legii, relatata si de ziarul nostru inclusiv cu imagini video, s-a soldat cu prinderea unor cetateni din zona Muscelului  care sustrasesera 2 carute cu lemne. „Subtirimea” capturii facute de jandarmi dar si cuantumul amenzilor date satenilor prinsi in flagrant, a enervat sute de argeseni care si-au aratat nemultumirea fata de actiunile jandarmilor in privinta stoparii furtului de material lemnos din padurile Argesului. Comentariile acestora au curs „garla” la stirea cu videoclipul trimis de Jandarmeria Arges si arata ca, buna parte a populatiei, da semne ca isi pierde increderea intr-una din cele mai importante institutii militarizate ale tarii. Cetatenii sunt nemultumiti ca jandarmii prind si amendeaza doar hotii marunti, simpli sateni, in timp ce marii praduitori ai padurilor fura linistiti cu camioanele sau trenurile fara ca Jandarmeria sa actioneze.

Iata doar cateva din comentariile postate de argeseni la filmarea si stirea cu prinderea satenilor cu cele doua carute cu lemne:

Nelu Neagu Daca doar asta este captura si hotii prinsi luna asta atunci sa ne lase in pace. Ii platim degeaba.Macar sa nu ne creada idioti.

Nicolae Murea Marile firme si austriacul ne fura cu camioanele ori trenul in transcontainere si voi prindeti amaratii cu carute ???!!!

Constantin-Cornel Stan Ar trebui sa inteleaga jandarmeria, politiile de toate spetele ca sunt penibili! Camioanele de mare tonaj si trenurile incârcate pina la refez nu se vad, dar doua carute da!

Marius Avram Dar federarelele cu busteni care vin escortate de politie la gatere nu le vede nimeni? Noaptea mintii, furatura sub protectia caraliilor

Mereu Nicolae Două căruțe de un cal putere pline cu lemne.Asta da captură! Ce facem cu tirurile care trec pe șosele cu zeci de metri cubi?Probabil jandarmii au temă exclusiv pe pareta hipo restul fiind din alt film!

Stanislav Lazarus : Luati-i ba pe aia care fura cu camionu. Va mandriti si voi cu 2 carute. Daca sunt aia de pe filmare, uite ce craci uscate aveau. Alea sunt lemne ?

George Caragete · Bravo voua, jandarmilor,  fiti mandri de ce ati facut…. Pe altii nu aveti voie sa ii prindeti, pe aia de fura cu camioanele !

Alina Matteo Linte Sa ii prinda pe aia care fura cu tirurile nu pe amaratii ăștia care au furat o căruță din necesitate sa facă căldură la familie, sa ii prindă pe aia se stiu ei care se îmbogățesc peste noapte…Dar nu ,am uitat ca aia sunt mâna in mâna cu ei…Sa va fie rusine!

Andrei Trifoi Grozava descoperire merita jandarmi decorați cu ordinul României tot asa slujitorilor pdsr

Silviu Dobrin Astea sunt directivele ! Hoti sunt aia care fura si cara ce au furat cu ajutorul carutei nu cu vagoanele de tren corupti sunt medicii , asistentele ,infirmierele ca iau spaga de 50 lei nu primarii, sefii de consilii judetene si parlamentarii . Ne-am intors in dictatura datorita retardatilor care nu au mers sa voteze.

Chestionata pe tema valului de nemultumiri generata de actiunea de la acest inceput de saptamana, conducerea Jandarmeriei Arges a dat asigurari ca aceste gen de actiuni vor continua si ca multe dintre acestea sunt generate de nenumaratele sesizari primite. De asemenea, s-a precizat faptul cetatenii trebuie sa aiba incredere in Jandarmerie, rolul acesteia fiind de a preveni si combate activităţilor ilegale indiferent de valoarea prejudiciului sau a persoanelor implicate.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....