spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ARGEŞENII SESIZEAZA: La Curtea de Argeş vine Craciunul sau Pastele? Ornamentele de Craciun atârnă şi acum prin oraş CINE LE STRANGE ?

Facebook Twitter Google+
ARGEŞENII SESIZEAZA: La Curtea de Argeş vine Craciunul sau Pastele? Ornamentele de Craciun atârnă şi acum prin oraş CINE LE STRANGE ?
Bani cheltuiti degeaba ! Ornamentele de Craciun nu au fost stranse si depozitate nici pana acum si se distrug din cauza conditiilor meteo.

Mai mulţi argeşeni reclamă faptul că administraţia locală dă dovadă de o lene şi indiferenţă extrem de păguboasă. Este vorba despre faptul că, nici pana la aceasta data, ornamentele de Craciun nu au fost stranse si depozitate in conditii bune pentru a fi folosite si la anul. In aceste conditii, aproape de luna mai şi in timp ce teii au infrunzit, zeci de instalatii traduse in investitiile de zeci de mii de lei din banii argeşenilor sunt lasate de izbeliste desi, in mod normal, acestea ar fi trebuit protejate pentru a mai putea fi folosite in perioada sarbatorilor de iarna următoare. Aşa cum stie oricine, plasticul si cablurile au mult de suferit dacă nu sunt depozitate corespunzator iar furtunile  dar si temperaturile ridicate vor distruge in buna parte instalatiile care atarna si acum prin oras. Mai mult, imaginea superba cu teii care infrunzesc este alterata de zecile da cabluri care atarna printre verdele de primavara. Multi argeseni se intreaba daca, nu cumva, adminsitratia a uitat ca suntem in preajma Pastelui si nu a Craciunului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....