spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ARGEȘENII SESIZEAZĂ: Angajații unei grădinițe fură mâncarea copiilor ! DOSAR PENAL

Facebook Twitter Google+
ARGEȘENII SESIZEAZĂ: Angajații unei grădinițe fură mâncarea copiilor ! DOSAR PENAL

E scandal mare după apariția, în spațiul public, a unor imagini care fac referire la o presupusă sustragere de alimente din grădinița TIC PITIC din Mioveni. Într-o postare, de pe Facebook, intitulată „Cam așa se fură mâncarea copiilor de la grădinița Tic Pitic Mioveni”, sunt observați angajați ai unității de învățământ care aveau asupra lor mai multe plase. După ce imaginile au facut inconjurul Argesului si al țării, la fața locului a fost demarată ieri o anchetă de către aparatul de specialitate al Primăriei Mioveni pentru a se clarifica situația. De asemenea, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal in rem pentru furt.

„În urma apariției unor imagini în spațiul public, care făceau referire la o presupusă sustragere de alimente din grădinița TIC PITIC, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Mioveni și alți reprezentanți ai instituțiilor competente au demarat o anchetă pentru a clarifica situația. După ce se vor elucida împrejurările care au condus la această situație, vor fi trase concluziile, iar în situația în care vor fi constatate abateri și încălcări ale legii, persoanele vinovate riscă să părăsească instituția.
Imaginile care făceau referire la presupusa sustragere de alimente din grădinița respectivă au fost postate de pe un cont care s-a dovedit a fi fals și care între timp a fost dezactivat.”, a precizat Ion Georgescu, primarul de la Mioveni.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....