Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEŞENII RECLAMĂ, CINE LE RĂSPUNDE: Haos în Curtea de Argeş, unde E POLIŢIA ?

Publicat

in

E haos generalizat in Curtea de Argeş, inca din această dimineaţă si, in special, in ceea ce priveste traficul rutier. Mai mulţi argeşeni s-au aratat scandalizati ca, inca o data, primaria nu e capabila sa gestioneze momentele importante de peste an din viaţa oraşului. ” E incredibil. In bâlci aflu ca se c…că lumea pe ea pentru ca nu exista toalete sau unde sunt e un nene care le cere bani. In oras e haos…. E ora 13 si pana acum nu am vazut urmă de poliţist, măcar la inersecţiile importante. Chiar aşa de proşti sunt, nu puteau face de acum o saptamana un plan de actiune, sa cheme politia ca sa fie ordine in oraş nu haosul de azi?”, întreabă un venerabil profesor din Curtea de Argeş.

Raspunsul este simplu: ca sa gestionezi situatii de genul acesta, cu trafic maxim si aflux de turisti, initiativa de a face ordine apartine primăriei care ar trebui sa informeze Politia şi, impreuna cu aceasta,  sa puna in aplicare un plan comun de actiune dinainte stabilit. Ori… ce poti cere găştii lui Pic şi Poc, ei sunt experti doar în organizat balciuri… regale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu face acuzații grave: Știau că economia ajunge în această situație și ne-au lăsat să mergem în această direcție

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor Publice Florin Cîțu iese la atac înainte de votul moțiunii din Senat!

El i-a acuzat, într-o conferință de presă, pe fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici că au ignorat avertismentele și nu au luat măsuri pentru a preîntâmpina deficitul de 4%.

„Era știut de cei din Guvernul PSD și nu au luat nicio măsură. Aici este partea dură, cinică. Știau că economia ajunge în această situație și ne-au lăsat să mergem în această direcție. Puteau să salveze această situație de la începutul anului și nu au vrut. Totul a fost premeditat. Acești oameni au distrus această economie, au aruncat-o aici doar pentru interesul personal. Aveau timp. Să spunem că ignorau avertismentul din ianuarie, dar în aprilie deja știai că te îndrepți spre un deficit de 4% din PIB. Trebuia să iei măsuri care să corecteze acea situație. Mai mult, au mințit în Parlamentul României. Au mințit cu bugetul și au minți și la rectificare. Toate aceste documente vor fi prezentate Curții de Conturi”, a spus Cîțu.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raluca Turcan: ‘Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție’

Publicat

in

De

Raluca Turcan susține  că România ar fi putut avea parte de o dezvoltare precum țările din afară dacă nu era acaparată de corupție.

„Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție și grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice! Corupția din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci și a unei societăți fără corupție – unde cetățeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinți și copii au fost goniți din România de efectele corupției și au fost nevoiți să își facă un viitor departe de țară”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend